baby kim kardashian kanye west

Ye West stelt releasedatum uit

Kanye West gaat sinds een paar dagen door het leven als Ye West. Tijdens zijn optreden bij Saturday Night Live zou de boy zijn nieuwe album YANDHI droppen. But don’t get too excited, de rapper heeft de releasedatum uitgesteld tot 23 november. Dat is de dag waarop het in Amerika Black Friday is.

Black Friday

Black Friday staat bekend om de dag waarop de meeste Amerikanen vrij zijn en superveel kerstcadeaus kopen. Ye legde in een interview met TMZ uit waarom hij zijn release uitstelt.

Het album was volgens de rapper nog niet af: ‘Ik ben van plan binnen twee weken naar Afrika te gaan om daar nog het een en ander op te nemen. Ik was onlangs in Chicago en daar voelde ik die vibe van mijn roots helemaal. Nu ben ik benieuwd of ik die vibe ook in Afrika kan vinden. Ik moet naar Afrika en daar ondergaan hoe het werkelijk is.’ Ye wil ook dat zijn kinderen bij hem in de studio zijn wanneer hij zijn album verder gaat opnemen.

Kim Kardashian

Kim K staat natuurlijk helemaal achter de beslissing van haar man. De girl liet via Twitter weten dat het wachten het absoluut waard is. ‘YANDHI, it is worth the wait, trust me!’

Beeld: BrunoPress

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen