What?! Harry Styles en Zayn Malik zijn nooit echt vrienden geweest. Dit melde Zayn tijdens een interview met Us Magazine. Is dit dan misschien de echte reden dat Harry niet meer terug zou komen bij One Direction?

Huh?

Op de vraag of Zayn nog contact heeft met Harry, reageert de boy: ‘To be honest, I never really spoke to Harry even when I was in the band. So I didn’t really expect that much of a relationship with him.’ De rest van de jongens hebben nog wel contact, maar niet meer zoals in de tijd van One Direction. Zayn omschrijft de band die ze nu met elkaar hebben als ‘normaal’.

Yess, een reünie is nog steeds niet uitgesloten! Al eerder zei Zayn dat er een kans bestaat dat de band verder gaat en hij denkt daar nog steeds hetzelfde over. So never say never.

one direction

Daddy

Louis en Liam zijn allebei al vader geworden. Zayn is daar nog niet mee bezig, op dit moment is het aankomende album zijn baby. Wanneer het juiste moment is om zich te settelen weet Malik niet, maar hij denkt dat hij dat vanzelf merkt. Kun jij het je voorstellen zo’n mini Zayn? Wij wel!

Album

Het tweede solo album van de ster is bijna af, alleen komen er telkens weer nieuwe ideeën bij.  De ex-One Directioner verwacht dat de opvolger van Mind of Mine snel uit zal komen. Hij weet alleen nog niet zeker wanneer. ‘Dat is het mooie van het woord ‘snel’, dat kun je op verschillende manieren interpreteren. Mijn management legt zeker druk op me, maar ik neem de tijd’, laat Zayn weten.

Zayn Malik

LEES OOK:

Beeld: Giphy, BrunoPress