Zayn Malik joint

Zayn Malik steekt joint op tijdens livestream op Instagram

Wait, whut? Zayn Malik heeft gisteren tijdens een livestream op Instagram een joint opgestoken! De boy promootte zijn nieuwe album.

Zayn Malik met joint tijdens livestream

Het lijkt erop dat Zayn Malik hele korte nachtjes heeft, want de boy stak om zes uur ‘s ochtends(!) een joint op tijdens een livestream op Instagram. De boy promootte zijn nieuwe album, Nobody Is Listening, dat afgelopen vrijdag uitkwam.

Joints in de ochtend

Waar de knappe zanger op dit moment is, is niet duidelijk. Maar dat Zayn vroeg in de ochtend jointjes rookt, weten we nu wel zeker. De livestream was namelijk rond twaalf uur ’s middags in Nederland te zien, dus dat betekent dat het in New York een uur of zes ’s ochtends was… Veel fans maken zich zorgen om de boy en zijn gezin, en vragen zich af waar Gigi en zijn pasgeboren dochtertje zijn.

Veel vraagtekens

In de livestream van Zayn Malik was te zien hoe de boy een joint rookte, een biertje dronk en een stuk pizza at. De zanger luisterde naar zijn eigen muziek en verklapte dat hij de hele dag aan nieuwe muziek had gewerkt. Veel fans vragen zich af waarom hij blowt met een baby van vier maanden in huis.

Beeld: Getty Images / Axelle / Bauer-Griffin / Bron: RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen