Zayn Malik

Zayn praat over angsten

Het gaat heel goed met Zayn Malik: zijn solo carrière gaat als een trein en hij heeft een superknappe en lieve vriendin! Maar, dat is helaas niet altijd zo geweest… De boy vertelt over zijn paniekaanvallen, angst voor optredens en eetproblemen.

Eten

Tijdens een interview met Us Weekly vertelt Zayn dat het begon toen hij in One Direction zat. Alles werd voor de boys geregeld, alleen over het eten had Malik nog de controle. Zayn: ‘Alleen op dat gebied kon ik mijn eigen keuzes maken en nee zeggen. Pas toen ik zelf weer de controle kreeg over mijn eigen leven en carrière, kwam mijn normale eetpatroon weer terug.’

Cancelled

De Dusk Till Dawn zanger heeft ook meerdere keren optredens afgezegd vanwege paniekaanvallen. Zodra hij ziet hoeveel mensen er voor hem naar een concert komen, raakt de boy in paniek. Hij houdt heel erg van zijn fans en wil hen niet teleurstellen. Zayn, we love you no matter what!

Honesty is everything!

Maar, wat kun je volgens Zayn het beste doen als je met dit soort problemen struggled? Praat erover en ben eerlijk. De mensen om je heen krijgen op die manier een beter beeld over wat er in jouw hoofd speelt en kunnen er rekening mee houden. Onthoudt deze wijze levensles van Zayn goed, girls!

Zayn Malik

LEES OOK:

Beeld: Giphy, BrunoPress 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Herken jij jezelf in de tekst?

Gerelateerde artikelen