podcast d'amelio tiktok tiktokkers inkomen

Zijn Charli en Dixie D’Amelio eigenlijk heel onbeschoft?

Volgens veel fans hebben Charli en Dixie D’Amelio zich enorm onbeschoft gedragen in hun laatste YouTube-video Dinner With The D’Amelios die te vinden is op hun familiekanaal. Wat hebben de TikTok-girls fout gedaan?

Charli en Dixie D’Amelio gedragen zich onbeschoft

In de laatste YouTube-video die gepost is op het kanaal van hun ouders is te zien hoe ze samen aan tafel zitten met niemand minder dan James Charles. Het gezin krijgt samen met James allerlei gerechten die gemaakt zijn door hun familie chef. Chef Aaron May had traditionele paella gemaakt met slakken erin. Charli en Dixie D’Amelio konden het niet waarderen en maakten zelfs kotsgeluiden voor zijn neus. Dixie liep naar buiten om over te geven en Charli maakte allerlei gekke gezichten tijdens het eten.

Woede bij fans

De video is momenteel trending en is nu tien miljoen keer bekeken en heeft meer dan 100.000 comments, waarvan de meeste negatief zijn. Veel fans kunnen niet geloven dat Charli en Dixie D’Amelio zich zo onbeschoft opstelden naar hun chef en geen manieren hadden. Dit alles heeft er tot geleid dat Charli zelfs één miljoen volgers heeft verloren op TikTok en daardoor moest ze huilen in haar Instagram live. Heftig!

Lees ook:

Beeld: Instagram @charlidamelio / Bron: Dailymail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen