bts

Zijn de boys van BTS single?

De boys van BTS zijn gearriveerd in Amerika voor hun optreden tijdens de American Music Awards aanstaande zondag en natuurlijk wil iedereen de super populaire K-pop groep interviewen.

Single?

Entertainment Tonight greep die kans en de interviewer vraagt alles wat jij wil weten! Zoals wat ware liefde voor de boys is. ‘Voor mij is ware liefde echt iets wat in mijzelf zit en dat wil ik graag overdragen aan onze fans,’ vertelt J-Hope. ‘Wanneer wij geen boyfriend of girlfriend hebben zeggen we altijd: “Oh, I’m so lonely. I want a date.” Maar ik denk dat de grootste liefde waar we allemaal naar zoeken the love is for one’s self. Als je van iemand wil houden, dan moet je eerste leren om van jezelf te houden,’ voegt RM toe.

Love

Ze hebben dankzij hun drukke schema helaas geen tijd om te daten, maar Suga vertelt: ‘Er zijn veel verschillende soorten van liefde. Niet alleen tussen boyfriend en girlfriend. Maar je hebt ook een familie die van je houdt en je friends. Dat is ook heel belangrijk.’

Tour en new songs

Liefde is niet het enige waar de jongens over praten. Ze gaan zeker weer op tour volgend jaar. ‘Ik hoop dat we nu overal langs gaan met onze tour, alle continenten,’ zegt RM. Ook komt de release van hun remix al heel dichtbij. ‘MIC Drop met Steve Aoki en Desiigner komt volgende week uit. Het is helemaal in het Engels. We zitten er ook over na te denken om meer muziek in het Engels uit te brengen.’ Daar zouden wij heel blij mee zijn, want dan kunnen we eindelijk verstaan wat ze zingen!

Amerikaanse TV shows

Zondag zingen ze hun song DNA tijdens de AMA. Op  27 november is BTS te gast bij De Ellen DeGeneres Show, op 29 november zijn ze te zien bij Jimmy Kimmel Live en ze gaan ook nog langs komen bij The Late Late Show with James Corden. De boys hebben het druk!

Als afsluiter is hier het clipje van DNA!

LEES OOK:

Beeld: YouTube, Giphy, Blogspot

Ook meedoen aan de rainbow-trend?

[shoppable_snippet id=1932]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij dat BTS naar Nederland komt?

 • _roweena942
  Roweena 942
  Reactie: Zo mooi hoe ze niet een gewone vage antwoord geven als; ja nee ik ga niet daten want heb geen tijd enzo, ze geven je een antwoord waar je over gaat nadenken netzoals in hun lyrics. Één van de redenen waarom ik fan ben <3
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Ik wil je ontmoeten I love you so much bts please
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen