Er zijn al een tijdje rumors dat Karlie Kloss en Taylor Swift geen friends meer zijn. En door het laatste interview met Karlie is het obvious dat ze niet meer zo close zijn… So sad!

Enemies…

De roddels begonnen toen het Victoria Secret model werd gezien met  Kendall Jenner, die volgens Kim K nooit deel was van Taylors girlgroup. Niet lang daarna gebruikte de girl voor haar Instagram caption de lyrics van Swish Swish AKA het nummer geschreven om Taylor te dissen. Enneh, ze ging ook samen met Katy Perry naar verschillende events.

‘Don’t believe everything’

Terwijl de peeps dachten dat de Delicate zangeres en Karlie het goed hadden gemaakt, omdat Karlie in een interview vertelde dat je niet alles moet geloven wat er gezegd wordt. Lijkt het nu toch weer mis te zijn…

Amazing friendships

Kloss vertelde aan Porter magazine dat ze veel amazing friendships heeft. ‘Sommige blijven en anderen helaas niet. Sommige vriendschappen zijn de belangrijkste relaties in mijn leven. Zoals die met Jourdan Dunn, Joan Smalls en Lily Aldridge. We’ve grown up together. Ik weet dat als ik ooit iets nodig heb, ik ze maar hoef te bellen en ze zijn er voor me.’ Cute!

 

https://www.instagram.com/p/BgPq2cOHK89/?hl=nl&taken-by=karliekloss

Het is superlief wat de girl over haar besties zegt. Enneh, er is ook echt geen shade naar Taylor. Maar, de twee waren extremely close, dus je zou denken dat ze Tswizzle wel zou benoemen… Denk jij dat de girls geen vriendinnen meer zijn?

Beeld: Brunopress, Giphy, Instagram (@karliekloss)

LEES OOK: