zendaya tom holland

Zijn Zendaya en Tom Holland aan het daten?

Zendaya reageerde eerder op haar eerste YouTube vid’s en nu vertelt ze in een interview met Variety over haar carrière én love life.

Spider-Man: Homecoming

Zendaya geeft in het interview toe dat zij en haar Spider-Man: Homecoming co-star Tom Holland niet aan het daten zijn. Superjammer natuurlijk, want ze zijn zo cute samen! Ze zegt over Tom: ‘He’s a great dude. He’s literally one of my best friends.’

Wist je dat Zendaya dacht dat ze niet eens de rol van Michelle in Spider-Man: Homecoming zou krijgen? De reden: ze is groter dan Tom! Gelukkig, maakte dat niet zo veel uit en heeft ze als nog de rol gekregen.

De toekomst

Vanwege haar rol in de Spider-Man film, is de kans groter dat ze voor meer films gecast wordt. Ze komt al in film The Great Showman met Zac Efron, waar ze ook een duet in gaan zingen. Awesome!

Ze is nog wel bezorgd om één ding; het feit dat veel films en series over het algemeen veel blanke acteurs hebben. Ze zegt dat ze graag meer diversiteit wil zien in de showbusiness. Dit is de reden dat ze weer terug is gegaan naar Disney Channel voor haar nieuwste tv show K.C. Undercover. Ze wilde graag een donkergekleurde familie op tv zien!

LEES OOK: Dilemma op dinsdag: niesen voor Kylie of hoesten voor Zendaya?

Beeld: Giphy, Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vind jij tot nu toe Zendaya’s beste film of serie?

Gerelateerde artikelen