Ben je verslaafd aan je beeldscherm, omdat je 24/7 social media checkt, alle gossip-sites afspeurt en op de hoogte wil blijven van alle muziek-, mode- en beautytrends? En ben je ook nog eens geboeid door influencers als Monica Geuze, Kalvijn en Rutger Vink? Dan is deze stage écht iets voor jou!

WAAR?

Hitkrant is het leukste online platform voor meiden! Op onze site kan je alles lezen over onderwerpen als boys, celebrities/influencers, mode/beauty en muziek.

WERKZAAMHEDEN?

Je gaat je voornamelijk bezighouden met het schrijven van leuke content voor de website. Naast het schrijven van teksten mag je ook regelmatig op pad voor toffe interviews met nationale en internationale artiesten. Het bezoeken van toffe concerten en evenementen hoort ook bij jouw stage!
Nee, bij ons hoef je echt niet alleen koffie te halen; je bent een belangrijke schakel in het team!

EISEN?

Wij zoeken een enthousiaste student die op dit moment een journalistieke opleiding volgt. Je bent nieuwsgierig, leergierig en kunt zelfstandig werken. Je houdt van schrijven en bent geïnteresseerd in de belevingswereld van jonge meiden.

PERIODE?

De redactie van Hitkrant is op zoek naar stagiaires voor een minimale periode van 10 weken vanaf juli.

INTERESSE?

Lijkt het je leuk om tegen een vergoeding stage te lopen bij ons? Mail dan je motivatiebrief en CV naar Hoofdredacteur Nina van den Broek – n.v.d.broek@girlz.audax.nl