stage hitkrant

Stage lopen bij Hitkrant – Hitkrant zoekt stagiaires!

Ben je verslaafd aan je beeldscherm, omdat je 24/7 social media checkt, alle gossip-sites afspeurt en op de hoogte wil blijven van alle muziek-, mode- en beautytrends? En ben je ook nog eens geboeid door influencers als Monica Geuze, Kalvijn en series zoals Love Island? Dan is deze stage bij Hitkrant écht iets voor jou!

Waar?

Hitkrant is het leukste online platform voor meiden! Op onze site kan je alles lezen over onderwerpen als series, celebrities/influencers, mode/beauty en muziek.

Werkzaamheden?

Je gaat je voornamelijk bezighouden met het schrijven van leuke content voor de website. Naast het schrijven van teksten mag je ook regelmatig op pad voor toffe interviews met nationale en internationale artiesten. Het bezoeken van toffe concerten en evenementen hoort ook bij jouw stage!
Nee, bij ons hoef je echt niet alleen koffie te halen; je bent een belangrijke schakel in het team!

Eisen?

Wij zoeken een enthousiaste student die op dit moment een journalistieke opleiding volgt. Je bent nieuwsgierig, leergierig en kunt zelfstandig werken. Je houdt van schrijven en bent geïnteresseerd in de belevingswereld van jonge meiden.

Periode?

De redactie van Hitkrant is vanaf februari 2021 op zoek naar stagiaires voor een minimale periode van 10 weken.

Interesse?

Lijkt het je leuk om tegen een vergoeding stage te lopen bij Hitkrant? Mail dan je motivatiebrief en CV naar hoofdredacteur Nina van den Broek – nina.van.den.broek@girlz.nl

Blow Kiss GIF by Victoria Justice - Find & Share on GIPHY

Beeld: iStock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

En, zou jij stage willen lopen bij Hitkrant?

Gerelateerde artikelen