Geef je top 5: Jij bepaalt weer wie er op de posters komen!

YAS! De Hitkrant poster special ligt vanaf vandaag in de winkels met meer dan 40 posters! Waaronder drie XXL posters op wie jij hebt gestemd. Voor de volgende Hitkrant bepaal jij weer wie er op de posters komen!

Jouw persoonlijke top 5

We doen het wel iets anders dan vorige keer. Er zijn vier categorieën: solo muziekartiesten, bands/duo’s, acteurs/actrices en YouTubers. Via het formulier hieronder maak je per categorie jouw persoonlijke top 5. Uiteindelijk komen hier dan de celebrities uit op wie je over een week kunt stemmen!

Waar wacht je nog op? Tell us wie jij op een poster wilt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • youtubelover13
  Susan Belleter
  Reactie: Ik wil echt heel graag Shane Dawson op een poster ♥ hij is echt de beste YouTuber ooit
  Beantwoorden
 • hemmo1996
  hemmo1996
  Reactie: heyyy hitkrant the shades en roadtrip zijn hele gave bands maar nog niet heel bekent maar echt geweldig zouden jullie asjeblieft wat op de site over hun willen vertellen en het liefst een poster aangezien er geen posters voor ze zijn moeten roadies (fans van roadtrip) en de shaders (the shades fans) plaatjes kopieren maar ik wil heel graag wat voor hun terug doen omdat the shades en roadtrip echt mega veel voor ons doen zoals zoveel mogelijk noticen, video messages maken, zoveel mogelijk dmen en sommige met een meet and greet facetimen zoals bij mij het zou echt heel veel voor ons roadies/shaders betekenen liefs alle dutch roadies en dutch shaders :)
  Beantwoorden
 • marcusandmartinus
  ray van de werken
  Reactie: marcus and martinus moetenwinnen<3
  Beantwoorden
  • samantha17
   Samantha Orth
   Reactie: Omg ik hoop zo dat marcus & martinus op een poster komen of een XL Poster dat zou echt tegek zijn <3<3
 • cynder17
  Linda van
  Reactie: ik hoop dat er een poster van rein van duivenboden en ik weet dat mainstreet uitelkaar is maar ik wil ook van hun een poster plz<3<3:):)
  Beantwoorden
 • tatumbitterling
  tatumbitterling
  Reactie: Miley Cyrus, Halsey en Jett Rebel posters!!!!
  Beantwoorden
 • faar.x
  Farah V
  Reactie: Melanie Martinez<3<3<3Billie Eilish<3Bts<3Azzyland<3<3 en Hanwe moet zeker ook eens op een poster komen met zijn broertje:d
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen