No, de allerlaatste aflevering van Pretty Little Liars staat op Netflix. Crying out loud! Om de pijn een heel klein beetje te verzachten hebben we de tofste Netflix films en series van dit moment voor jou op een rijtje gezet. Have fun!

Riverdale

De twijfelachtige dood van hottie Jason Blossom schrikt het perfecte stadje Riverdale op. Bereid je voor op uren aan highschool roddels, complotten en heel veel pretty hoofdpersonages. Hello Archie en Jughead!

You Get Me

You Get Me is perfect voor een filmavondje met je besties! Lekker wegzwijmelen bij de hotlooks van Nash Grier… Kwijl!

Glow

Yay, deze serie is de nieuwste aanwinst op Netflix en zeker eentje die je niet moet vergeten. Dit gekke gezelschap aan worstelende vrouwen staat bekend als de Gorgeous Ladies Of Wrestling: GLOW zit vol met geweldige 80’s inspiratie op het gebied van fashion en muziek. Bereid je voor op fluorescerende sportpakjes, loads of make-up en fancy discomuziek.

Crashing

Een groep friends gaat in een oud ziekenhuis wonen, maar eenmaal daar blijken er ineens ook wat oude bekenden te wonen. Voor je het weet ben je hooked aan deze serie!

RuPaul’s Drag Race

Heerlijk bitchy vermaak in de zoektocht naar America’s Next Drag Superstar. Seizoen 8 van deze serie vol burns staat sinds kort online, dus je hebt nog véél uren te gaan. Zoals RuPaul zou zeggen: ‘Start your engines and may the best woman win!