teen wolf boys

Sad omdat Teen Wolf 6B nog niet komt? Bekijk deze paranormale series!

Sinds dinsdag leef je mee met de avonturen van Scott McCall in Teen Wolf seizoen 6A! Alle afleveringen al gezien? Balen! Seizoen 6B is pas over dik een half jaar te zien. Daarom hier de beste must see series om de tijd door te komen!

Shadowhunters

In deze serie komt Clarissa ‘Clary’ Fray er op haar achttiende verjaardag achter dat ze een Shadowhunter is. Zij kan met speciale  mensen beschermen tegen demonen. Haar moeder is vermist en daarom sluit ze zich aan bij een groep Shadowhunters om haar moeder te vinden. Exciting!!

Van Helsing

Vanessa van Helsing ontwaakt uit een coma en ziet dat ze door soldaat Axel beschermd wordt tegen een vampierplaag. De dokter die haar uit haar coma heeft geholpen en Vanessa zelf zijn beschermd door de soldaat, om te strijden tegen de vampiers. Vet!

The 100

De serie speelt zich 97 jaar na een oorlog met kernwapens af. De aarde is grotendeels verwoest, en de enige overlevenden zijn vierduizend mensen die in ruimteschepen boven de aarde leven. Al die schepen samen zijn een groot geheel genaamd The Ark. Alleen dreigt de Ark na bijna honderd jaar zweven kapot te gaan en dus is het tijd voor een oplossing! Honderd jongeren die kleine overtredingen hebben gemaakt, moeten als ‘straf’ naar de aarde toe, om te kijken of het daar nog leefbaar is. Super spannend dus!

The Vampire Diaries

Deze heb je vast al eens gebinged. Maar, kijk ‘m gewoon nog een keer! Wie krijgt er nou ooit genoeg van Elena Gilbert en haar romance met een bovennatuurlijk wezen in de wereld van vampiers, heksen, weerwolven and more?!

 The Originals

Deze te coole serie gaat over de allereerste vampiers ooit. Zij willen hun stad terugwinnen. Maar zelfs voor de sterkste vampiers in de wereld gaat dit zo makkelijk nog niet. Een aantal van de personages van The Vampire Diaries spelen ook in The Originals. Als je The Vampire Diaries leuk vindt, dan ga je deze serie ook awesome vinden!

Beeld: YouTube, BrunoPress.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke serie ga jij als eerst kijken?

Gerelateerde artikelen