biseksueel

5x celebs die uit de kast gekomen zijn als biseksueel

Deze vijf celebs zijn als biseksueel uit de kast gekomen.

LILI REINHART

In een interview met Flaunt Magazine vertelde Lili Reinhart dat ze niet beschuldigd wil worden van het ‘vervalsen’ van haar geaardheid om aandacht te krijgen, maar dat ze al jaren weet dat ze biseksueel is. ‘Ik wist heel goed dat ik me van jongs af aan tot vrouwen aangetrokken voelde’, vertelde Lili aan het tijdschrift.

SHANNON PURSER

De Stranger Things-actrice kwam in 2017 op Twitter uit de kast: ‘Ik doe dit normaal niet, maar ik denk dat het nu een goed moment is om persoonlijk te worden. Ik ben pas onlangs uit de kast gekomen als biseksueel voor mijn familie en vrienden’

HALSEY

Voordat Halsey doorbrak in de muziekindustrie was ze al heel open over haar geaardheid. Zo vecht ze voor biseksuele vertegenwoordiging in de muziek en bracht zelfs verschillende nummers uit over biseksueel zijn, waaronder een duet met Lauren Jauregui genaamd ‘Strangers’.

TYLER BLACKBURN

In een interview met The Advocate liet Tyler Blackburn weten dat hij biseksueel is. ‘Ik ben queer. Ik identificeer me als biseksueel sinds ik een tiener ben. I just want to feel powerful in mijn eigen huid, in mijn eigen geest en in mijn eigen hart.’

AVERY CYRUS

De TikTok-ster plaatste een video met als onderschrift: ‘Aangezien ik deze vraag elke keer dat ik live ga ongeveer een miljard keer krijg, ja, ik ben bi‘. Ze heeft inmiddels een cute girlfriend!

Lees ook:

Beeld: Instagram @itsaverycyrus | Bron: CosmoGIRL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen