Beyoncé remix Savage Ivy Park x Adidas collectie

5x concerten die je vanuit huis kunt bekijken

Baal jij er ook zo van dat de concerten van je favoriete artiesten niet doorgaan? We hebben een kleine troost voor je, babe. Deze vijf concerten kun je vanuit huis bekijken!

Beyoncé

Hou jij net zoveel van Queen B als wij? Dan is Homecoming: A Film By Beyoncé echt wat voor jou! Het is een concertfilm van haar optreden op Coachella in 2018. Nice!

Taylor Swift – concerten vanuit huis

De movie over Taylor Swift gaat over haar optreden in Dallas. Het optreden is onderdeel van haar Reputation Stadium Tour en zorgt voor een geweldige avond vol muziek, herinneringen en mooie beelden. Love it!

Chris Brown

Chris Brown: Welcome To My Life is een documentaire over het leven van Chris Brown. De docu zit vol interviews, beelden van zijn optreden en een kijkje achter de schermen. Ook doet hij een boekje open over het incident met Rihanna. Dit is een echte must see!

Lady Gaga

In GAGA: FIVE FOOT TWO volg je Lady Gaga bij de release van haar nieuwe album, de voorbereiding op haar Super Bowl-optreden en haar strijd met fysieke en mentale problemen. Heavy!

Justin Timberlake

Op de laatste avonden van zijn wereldtournee filmt een regisseur wat de show van Justin Timberlake zo speciaal maakt. Supermuzikale mensen, goede dansers en natuurlijk the man himself: Justin Timberlake. Dit is allemaal te zien in de movie Justin Timberlake and The Tennessee Kids.

Lees ook:

Beeld: Instagram @beyonce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen