Gigi Hadid en Bella Hadid

5x Horrorverhalen van celebs

Geloof jij in geesten? Deze celebs wel! Ze hebben allemaal iets onverklaarbaars meegemaakt…

1. DEMI LOVATO

Demi zag toen ze acht was voor het eerst een geest. In een interview met Buzzfeed vertelde ze dat haar ouderlijk huis in Texas ‘ridiculously haunted’ is door een klein meisje genaamd Emily. ‘Er zijn zoveel momenten geweest dat ik haar heb gezien toen ik opgroeide. Toen ik drie jaar oud was betrapte mijn moeder me erop dat ik tegen mezelf aan het praten was. Ze vroeg, “Who are you talking to?” en ik zei, “Mijn beste vriendin Emily. She’s playful.”

2. ARIANA GRANDE

Vraag Ariana Grande of ze in geesten gelooft en ze zegt ‘of course.’ Aan Complex vertelde ze dat we dom zijn als we geloven dat wij de enige mensen zijn die er bestaan. In Kansas City maakte ze zelf iets mee waardoor ze zeker weet dat geesten bestaan. Ze bezocht Stull Cemetery, bekend als de zeven poorten naar hel en aarde. Toen ze daar aankwam voelde ze zich gelijk misselijk en rook ze zwavel, ook wel de geur van demonen en was er een vlieg in de auto: ook een teken van demonen.  ‘Voordat we weggingen opende ik het raam van de auto en zei “Het spijt ons. We didn’t mean to disrupt your peace.”‘ Het engste van alles? Ze probeerde haar manager een foto te sturen van de plek en op de foto zie je drie gezichten – gezichten van demonen zoals je ze in boeken ziet. Creepy!

3. RIHANNA

RiRi is bang voor geesten en ze weigert dan ook om naar Chateau Marmont te gaan: een bekend haunted hotel in Los Angeles. ‘You can feel it, man’, zei ze in een interview tegen Rolling Stone.

Lees ook: 5x celebs die geen mobiele telefoon hebben

4. GIGI HADID

‘Ik heb een hoop onverklaarbare ervaringen gehad met het bovennatuurlijke’, vertelde Gigi aan Vogue. ‘Toen we nog klein waren, woonden we in een heel oud huis, waarbij mijn kamer op zolder was. Vaak hoorden we een gek geluid uit de kast komen, en toen we het aan mijn vader vroegen, zei hij dat er vroeger een oude vrouw in het huis woonde.’ In plaats van bang te worden, maakte Gigi en haar familie juist vrienden met de geest. ‘We overtuigden onszelf en praatten tegen haar.

5. MILEY CYRUS

In een interview met Elle UK vertelde Miley over een vervloekte appartement in London waar ze in zat tijdens haar tour. Zowel zijzelf, als haar moeder, zus en ex-verloofde zagen een klein jongetje op het aanrecht zitten… ‘Maybe I’m crazy, maar ik zou zweren dat ik een klein jongetje op het aanrecht zag zitten die met zijn beentjes bungelde.’ De volgende dag ging de hele familie naar een ander hotel…

Beeld: Gettyimages, Pascal Le Segretain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen