Juni is dé maand van de Gay Pride en het wordt elk jaar groter gevierd. Toch blijft het voor velen lastig om uit de kast de komen. Deze celebs zijn ook voor hun geaardheid uitgekomen.

1. Tyler Blackburn

Deze boy kennen we van onder andere zijn rol als Caleb in Pretty Little Liars. Tyler vertelde in een interview dat hij al wist dat hij biseksueel is sinds dat hij een tieneris. Knap!

2. Amandla Stenberg

Vorig jaar postte actrice Amandla Stenberg een foto op Instagram enin haar beschrijving had zij staan: ‘OUT & PROUD. So happy to say the words. Yep, I’m Gay in official print.’ Cute, hihi.

3. Shannon Purser

Deze actrice kennen we van Stranger Things en Riverdale en liet via een tweet weten dat zij uit de kast is gekomen. Cool!

4. Anne-Marie

In een interview vertelde de zangeres over haar seksuele geaardheid. Zo zei Anne-Marie dat zij gewoon verliefd kan worden op iedereen, ongeacht het geslacht. Stoer gezegd!

5. Rita Ora

Rita Ora vertelde dat ze relaties heeft gehad met zowel mannen als vrouwen en dat dat onderdeel is van haar ‘personal journey’. We like that!

6. Ashley Benson

Waarschijnlijk kunnen we er inmiddels wel vanuit gaan dat Cara Delevigne en Ashley Benson een koppel vormen. #couplegoals

7. Sam Smith

Ook zanger Sam Smith is open over zijn seksuele geaardheid. ‘Ik voel me net zo veel een vrouw, als dat ik mij een man voel’, zegt hij.

Beeld: Instagram

LEES OOK: