Nederlandse party hits vrouwelijke-muziekiconen-voorbeeld

8x vrouwelijke muziekiconen die een waar voorbeeld zijn

Er zijn heel wat vrouwelijke muziekiconen waar we tegenop mogen kijken, of het nu vanwege hun muzikale talent, hun uitgesproken meningen, hun persoonlijke groei of hun fantastische fashion sense is. Dit zijn 8 vrouwelijke muziekiconen die een waar voorbeeld zijn!

1. Beyoncé

Queen B moest natuurlijk in dit lijstje terechtkomen! Ze maakt al jarenlang muziek, eerst als onderdeel van de girlband Destiny’s Child en daarna solo. Ze heeft al bizar veel hits in de top 40 gehad en haar concerten zijn standaard uitverkocht. Om nog maar niet eens te praten over de shows die deze babe neerzet… Wat een legende!

2. Adele

Een topvrouw met een prachtige stem, wat wil je nog meer? Haar liedjes zijn mooi, diep en zitten vol met haar fantastische uithalen. Daarnaast is Adele enorm down to earth en heel relatable, wat haar nog leuker als persoon maakt.

3. Ariana Grande

Deze babe begon haar carriere bij Disney en is ondertussen opgegroeid tot een poplegende! Staat ze niet bekend om haar popsongs dan ken je haar wel door haar laidback en sexy kledingstijl. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de iconische hoge staart die haar fantastisch staat. We zijn benieuwd hoe lang we nog van muziek van deze girl kunnen genieten!

4. Taylor Swift

Alhoewel Taylor een country girl by heart is, heeft ze ook al vele harten veroverd met haar popsongs. Het is ondertussen alweer 12 jaar geleden dat zij haar eerste hit uitbracht en wat heeft ze in de tussentijd een ontwikkeling doorgemaakt! Ook datete ze met een aantal bekende artiesten – hallo Calvin Harris en Ed Sheeran – en daar zijn we stiekem best een beetje jaloers op…

5. P!nk

Als er een vrouw is die zich hardmaakt voor andere vrouwen en de manier waarop vrouwen behandeld moeten worden, is het P!nk wel. Niet alleen in haar liedjes uit zij zich over wat zij belangrijk vindt, ook daar buitenom pleit zij voor gelijke rechten. Wat een powervrouw is dit zeg! En eentje met een fantastische stem…

6. Miley Cyus

Ook Miley Cyrus is een talent wat al lang meegaat, terwijl ze nog helemaal niet zo oud is. We kennen haar van Hannah Montana, maar de nummers die ze als zelfstandig artiest heeft gemaakt zijn ook super goed. Vooral de laatste jaren heeft ze er een paar toppers uitgeknald en zichzelf echt ontwikkeld. We like!

7. Jennifer Lopez

Alhoewel Jennifer niet een van de jongste artiesten is, is ze zeker een van de beste. Ze heeft moves, attitude en een fantastische stem. En heb je het lichaam van deze vrouw weleens gezien? Wij hopen dat wij er op haar leeftijd zo fantastisch uit mogen zien!

8. Rihanna

Alhoewel we nu al even niets van haar hebben gehoord is Rihanna een vrouw die lang in onze hitlijsten heeft gestaan. Ook zij heeft een enorme (muzikale) groei doorgemaakt in de alle jaren waarin ze muziek heeft gemaakt en ze met behoorlijk grote artiesten heeft samengewerkt. We zijn benieuwd naar wat er nog van haar zal gaan komen!

 

Lees ook:

 

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen