rol zac efron robert pattison daniel radcliffe

Actors die een hekel hebben aan hun rol

Ashley Tisdale vertelde hoe vervelend het is om constant als Sharpay uit HSM gezien te worden. Meer celebs hebben dit probleem.

Robert hates Twilight

Robert Pattinson aka Edward Cullen, heeft een hekel aan zowel Twilight als zijn rol. Elke keer als Robert geïnterviewd wordt over Twilight, maakt hij de films belachelijk. ‘Hoe langer ik het script lees, hoe meer ik me irriteer aan Edward. Hij is echt een weirdo! En aangezien hij een 108-jarige maagd is, heeft hij echt serieuze issues!’  Haha, daar heb je zeker een punt, Robert!

rol

Zac blijft een HSM-boy

Wij houden van Troy Bolton in High School Musical, maar Zac Efron zelf heeft er een hekel aan. ‘Als ik nu terugkijk op mijn rol in die films dan wil ik mezelf soms echt voor mijn hoofd slaan. Tuurlijk, soms deed Troy leuke en stoere dingen. Maar ik zal altijd die High School Musical-boy blijven.’ Nou en? Dat is toch een good thing? We love Troy!

rol

Daniel wants to move on

Daniel Craig, beter bekend als James Bond, is obviously klaar met de James Bond-films. Toen hem in 2015 werd gevraagd of hij zou willen spelen in een nieuw deel van James Bond, was zijn antwoord duidelijk. ‘Ik sla nog liever mijn eigen glazen in. Op dit moment wil ik dat absoluut niet. Ik ben er klaar mee. Het enige wat ik wil doen is doorgaan met mijn leven.’ Okay…

rol

Daniel aka Harry

Wie kent hem nou niet? Daniel Radcliffe speelde Harry Potter in de filmreeks. Hij was meer dan geknipt voor die films, maar hij vond zichzelf niet altijd even goed acteren. ‘Het zesde deel, Harry Potter en de Halfbloed Prins, vind ik echt verschrikkelijk om naar te kijken. Ik vind mezelf echt erg slecht acteren.’ We loved you all the way, Harry! Uhm, Daniel bedoelen we…

rol

Beeld: Giphy, BrunoPress.

Zin om deze classic movies te bingewatchen?

Shop je comfy outfit hier!

[shoppable_snippet id=19ff]

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snap jij de actors?

Gerelateerde artikelen