Jeukende, rode ogen, een loopneus, non-stop niezen… Hoi, hooikoorts! Nu de zomer er is, is ook het hooikoortsseizoen weer geopend. Ook de stars sniffelen wat af, maar niet alleen door hooikoorts. Ook door andere allergieën…

Miley Cyrus

Geen cinnamon challenge voor Miley. De girl is allergisch voor kaneel! Ook is ze gevoelig voor gluten en lactose… Poe, je zou maar zonder kaneelbroodjes moeten leven.

Selena Gomez

Mocht Selena ooit bij je langskomen (hey, you never know…), zorg dan dat je niet net het gras hebt gemaaid. De zangeres heeft namelijk last van seizoensgebonden allergieën, oftewel: hooikoorts!

Vanessa Hudgens

Vanes chillt ‘m liever op het strand. Why? De beauty is allergisch voor chloor…

Beyoncé

Ze heeft haar eigen luchtjes, maar die zelf op doen? Nope, dat gaat haar niet lukken. Queen B heeft een parfum-allergie! Ze heeft zelfs haar eigen lijn zo aangepast dat ze geen allergische reactie krijgt wanneer iemand in haar buurt komt die het luchtje draagt!

Ariana Grande

De kattenoortjes waren haar all time favoriete accessoire, maar ondanks dat is Ari’s liefde voor honden duidelijk groter! Ze heeft er negen! Voor katten is de girl zelfs allergisch. Op haar allergie-lijstje staan ook bananen, schelpdieren en een aantal hoestdranken.

Sabrina Carpenter

De Disney-ster en zangeres gaf in een interview aan dat ze allergisch is voor twee soorten fruit: appels en perziken.