Yas, de iHeartRadio Jingle Ball Tour is afgelopen vrijdag begonnen. Een aantal van je fave stars hebben al staan shinen op het podium. Check de recab hier!

Taylor en Ed!

Zaterdagavond hebben Taylor Swift en BFF Ed Sheeran voor de tweede keer live hun song End Game gezongen. Vrijdagavond zongen ze het nummer voor de eerste keer live. #Friendshipgoals! Ed en Taylor zongen ook hun eigen songs en vrijdagavond in New York staan deze twee superstars weer op het programma! Bekijk hieronder hun optreden van End Game!

Demi rockt!

Demi Lovato heeft de afgelopen dagen al opgetreden en ze zal de komende twee weken nog een aantal keer optreden tijdens de Jingle Ball Tour! Ze zong tot nu toe onder andere Sorry Not Sorry, Cool for the Summer en Tell Me You Love Me. Zaterdagavond zong ze ook het nummer No Promises samen met Cheat Codes. En zoals we gewend zijn van de girl zong ze weer amazing!

He is so adorable!

Niall Horan staat ook vaak op het programma tijdens de Jingle Ball. Vrijdagavond in Californië liet hij de harten van de fans smelten tijdens zijn hits Slow Hands en This Town. Wat is hij toch cute, right girls?

Liam strips that down!

Over One Direction leden gesproken, Liam Payne is ook vaak te zien tijdens de Tour. Hij zong onder andere Bedroom Floor en Strip That Down en deze sexy boy heeft zijn dans moves niet thuis laten liggen. Damn Liam!

Pretty Camila!

Beautyqueen Camila Cabello is ook een van de sterren. Camila zong onder andere Havana, OMG en Crying in the Club. Ze stond al in Californië en staat zelfs bijna elke dag van de tour op het programma (!!). Bekijk hier haar optreden van Havana.

Dit is slechts een kleine recab van onze favoriete celebs. But there is more! De komende twee weken treden onder andere Why Don’t We, Nick Jonas, Charlie Puth en Fifth Harmony nog op! We can’t wait!

Beeld: BrunoPress, YouTube.

LEES OOK: