Het tweede seizoen van 13 Reasons Why staat al een tijd op Netflix. En nu de komst van seizoen drie bevestigd is, is het tijd om eens even in dat aankomende seizoen te duiken! Wat weten we al?

12 augustus begint het filmen

Yes, that’s right! Over drie dagen begint het filmen voor het derde seizoen. Het shooten duurt tot 6 februari 2019. Er zijn vooralsnog geen nieuwe filmlocaties bekend. Dus reken er maar op dat Liberty High en Clays huis weer veel voor zullen komen!

Waar gaat seizoen drie verder?

Volgens Dylan Minnette (aka Clay Jenson in de serie) gaat seizoen drie waarschijnlijk verder waar seizoen twee eindigde: Clay die voor school staat met het wapen van Tyler en politiesirenes op de achtergrond. Drama!

No more Hannah

Volgens Dylan gaat Clay het allesbehalve makkelijk krijgen. Dit is namelijk het eerste seizoen waarin Hannah Baker waarschijnlijk nauwelijks een rol zal spelen. OMG, hoe dan?! ‘Ook vanwege Hannah zal Clay waarschijnlijk geen romantische relaties meer aangaan’, vertelt Dylan. No more Skye en Clay dus? Sad!

Mackenzie en Tyler?

Seventeen.com interviewde Chelsea Alden (aka Mackenzie in season 2), en zij sprak met hun over de relatie van Mackenzie en Tyler. ‘Ik zie ze graag nog een keer proberen wat van hun relatie te maken. Tyler heeft natuurlijk een hoop te verwerken, en ik hoop dat Mackenzie hem daarbij zal helpen.’ We hope so, too! Arme Tyler…

Will Zach en Bryce reunite?

Aan het einde van seizoen twee zagen we dat Bryce van plan was om naar een andere school te gaan, maar het lijkt erop dat hij niet zo makkelijk van Liberty High afkomt. Justin Prentice (aka Bryce Walker) gaf onlangs een kleine hint. ‘Zach Dempsey en Bryce zullen elkaar weer zien.’ Well… We’re so curious!

Tell us more!

Natuurlijk hebben we nog veel meer vragen waar we ASAP antwoord op willen krijgen. Chloe is zwanger… Blijft ze loyaal to Bryce? Clays ouders adopteren Justin, maar wat gebeurt er met Justins stiefvader Seth? En Tony pikte Tyler op na het incident met het wapen voor de school, maar hoe moet dat verder? We zullen moeten wachten op antwoorden…

Beeld: Twitter, BrunoPress, Giphy.

LEES OOK: