niall horan

Amazing covers door stars

Ook celebs zingen hard mee met de radio en soms krijgen ze ook de kans om hun fave song van een andere artiest aan het publiek te laten horen. Check hier de mooiste covers gemaakt door stars!

Demi Lovato – Take Me To Church

Herinner jij die song van Hozier nog? Wij wel nadat we de cover van Demi hoorden. De girl zingt het nummer Take Me To Church.  Ge-wel-dig.

Niall Horan – Issues

Niall heeft zelf heel goede muziek, maar zijn cover van Julia Michaels song Issues is ook zo mooi. De boy weet precies hoe hij er zijn eigen draai aan geeft.

Imagine Dragons – Blank Space

De amazing band Imagine Dragons geeft een heel leuke twist aan Taylor Swifts song Black Space. Het nummer heeft een totaal andere vibe gekregen en we like it!

Ed Sheeran – Touch

We love Ed en we love Little Mix. Dus als Ed Touch covert kan het niet anders dan perfect zijn. Kunnen deze lovely Britsh people niet snel een collab maken!

Shawn Mendes – Here

Begin vorig jaar coverde Shawn Alessia Cara’s song Here. Het nummer gaat heel snel en Shawn geeft ook toe dat hij out of breath is. Maar het is wel supermooi!

Alessia Cara – Stitches

En natuurlijk covert Alessia dan een song van Shawn! Ze zingt beautifully het nummer Stitches. Hopelijk maken deze twee cuties snel een duet samen!

LEES OOK:

Beeld: YouTube, Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke cover vind jij het leukst?

Gerelateerde artikelen