angry

Singers get angry sometimes

Het is voor stars soms best moeilijk om te dealen met alle fame. Ze kunnen dan ook niet altijd rustig blijven en soms worden ze zelfs angry!

RiRi doesn´t like Pokémon GO

Rihanna werd pissed tijdens een concert, omdat ze zag dat veel mensen heel de tijd op hun telefoontje zaten. ‘Ik wil jullie niet zien appen met jullie boyfriends en girlfriends en ik wil jullie al helemaal geen freakin’ Pokémons zien vangen hier.’ Oops. Best begrijpelijk!

angry

Harry doesn´t need texting fans

Harry Styles had dezelfde irritatie als Rihanna. Tijdens een van zijn shows zag hij een fan constant op haar telefoon zitten en dat vond hij obviously niet leuk. ´Als je heel de tijd op je telefoon zit, dan zal je de show wel niet leuk vinden.´ We get you, Harry!

angry

Justin gets angry often

Justin Bieber staat erom bekend nooit echt aardig te zijn tegen paparazzi, maar ook tijdens concerten kan Justin uitvallen tegen zijn fans. Tijdens een concert probeerde hij een stuk podium waarop fans iets hadden gegooid, schoon te maken, maar ze gingen maar door. Toen hij een tweede poging waagde gingen ze ondanks dat hij ze vroeg te stoppen, toch door. Justin werd boos en hij liep van het podium af.  ‘I’m not doing this show’, zei hij. Damn, die guy is echt snel aangebrand! Later die week bood hij zijn excuses aan. Hij zei dat hij al lichtelijk aangebrand was omdat hij er niet zo’n fijne week op had zitten. We get it, Justin! Het leven van een superstar gaat niet altijd over rozen!

 

Selena clearly didn´t want to marry Justin

Selena wordt niet vaak boos, maar soms laat ze haar irritaties wel merken. Tijdens een van haar concerten stond een fan met het bord ‘marry Justin’ in haar handen. Selena pakte het bord af, verkreukelde het en gooide het op de grond. Ouch. Dat zal ze nu niet meer doen, aangezien ze weer completely in love is met Justin!

Beeld: YouTube, Giphy, BrunoPress.

Outfitje nodig?

Shop hier!

[shoppable_snippet id=1ab4]

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snap jij alle celebs?

Gerelateerde artikelen