rits

Awkward on stage outfit fails!

Ben jij weleens uit je broek gescheurd in de supermarkt of vergeten je rits te sluiten nadat je naar de wc bent geweest? Oeps… Deze stars maakten allemaal een wardrobe malfunction mee in front of duizenden fans!

Justin…je broek!

Tijdens een van zijn concerten deed hij al zijn dansmoves met één hand omdat zijn broek afzakte tot zijn knieën… Awkward! Maarreh Justin heeft wel vaker problemen on stage. Zo zakte zijn broek nog vaker af en had hij ooit zijn gulp niet gesloten! Altijd even je rits checken Biebs!

Oh no Katy

De pants van de Swish Swish zangeres scheurde open tijdens haar album release celebration… Oh god! ‘Ik heb een gat in mijn broek, dus ik laat het er allemaal uithangen nu. OK.’ Vervolgens vertelde ze dat ze het probably niet had moeten zeggen. It’s good to be honest Katy! Klik hier voor foto’s!

Mom to the rescue

Miley Cyrus had gedurende haar optreden last van een niet sluitende rits in haar bodysuit. Luckily was haar moeder er om haar te helpen! Ze riep haar mommie het podium op om de rits te sluiten en om een rok te brengen. Hoe cute is dat?!

Taylor Swifts dress

T-Swizzle’s jurk vloog de lucht in, waardoor iedereen haar undies kon zien… Oh no awkward!

rits

Poor Harry

De broek van Harry Styles werd tijdens een concert van 1D door zijn bandmate Liam naar beneden getrokken… He handled it like a pro! Het is niet echt een kleding fail, maarreh wel een awkward moment om niet te vergeten!

rits

Nicki’s gescheurde jurk

Nicki Minaj’s jurk scheurde voor haar performance van bang bang tijdens de VMA’s volledig open! Ze hield haar jurk het hele optreden stevig vast. En ze zong gewoon door! You go girl!

rits

Ari’s jacket

Ariana Grande zong een heel nummer met haar jasje bungelend aan één arm. De rechterarm van de girl zat namelijk vast!

Beeld: Brunopress, Giphy, Youtube

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke fail vind jij het ergst?

  • Grant Mantano
    Grant Mantano
    Reactie: Hi there, I log on to your blogs regularly. Your writing style is awesome, keep up the good work!|
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen