american music award

Best AMA performances

Afgelopen zondag waren de American Music Awards in Los Angeles. Helaas konden wij deze niet volgen op de Nederlandse TV, maar ein-de-lijk hebben onze fave artiesten hun optredens op YouTube gezet. Hieronder vind je de vier beste optredens. Enneh, van al deze artiesten vind je posters in de Hitkrant die NU in de winkels ligt!

Niall Horan

Niall zong zijn supermooie song Slow Hands en het publiek ging los! Zij zongen zo hard mee dat Niall met een big smile op het podium stond.

Shawn Mendes

There is nothing holding Shawn back tijdens zijn optreden. Hij gaf de volle honderd procent! De fans en andere grote artiesten genoten van zijn optreden.

Demi Lovato

Demi begon haar optreden met een boodschap voor iedereen: ‘Er is zoveel haat in de wereld. We rise above en zeg nooit sorry voor wie je bent.’ Tijdens het optreden zie je iedereen uit hun dak gaan, waaronder de boys van BTS.

BTS

Dit was het eerste optreden van BTS op de Amerikaanse TV. Er stonden superveel fans van de K-pop groep in het publiek, maar ook de andere celebs gingen los op het nummer DNA.

Dus, wat doe je hier nog? Dat wordt Hitkrant scoren voor de mooiste posters van BTS, Shawn, Demi en Niall!

LEES OOK:

Beeld: YouTube, Brunopress

In happy colours net als BTS?

[shoppable_snippet id=19c4]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk optreden vond jij het leukst?

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Zoiezo BTS, the AMA's hadden ook gepost dat afgelopen jaar de show het meest bekeken werd sinds de afgelopen 25 jaar #BTSimpact
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen