Playback jij ook altijd mee met je fave hitsongs? Je bent niet de enige, want celebs doen dit ook maar al te graag! Check hier de leukste fragmenten uit Lip Sync Battle.

Channing Tatum

Heb jij Channing  weleens met lang haar gezien? Nee? Check dan eens zijn optreden tijdens de show op het nummer Run The World van Beyoncé! Kleine hint, er komt ook een special guest langs.

Gigi Hadid

Gigi ziet er fierce uit tijdens haar performance. Ze playbackt een nummer uit de jaren negentig van de Backstreet Boys. Cool girl!

Tyler Posey

Tyler moest battelen tegen Gigi. Hij koos ervoor om een nummer uit 1984 te performen. Helaas voor hem, had hij verloren van Gigi, maar zijn dance was awesome!

Zendaya

Zendaya channeled her inner Bruno Mars en dat zag er supertof uit. En wist je dat de girl ook in Bruno’s meest recente clip speelt?

Anna Kendrick

Anna gaf een awsome performance op het nummer Booty van Jennifer Lopez. Ook Anna heeft een friend uitgenodigd op het podium. Je raadt nooit wie het is!

Nina Dobrev

Nina is opzoek naar een cheerleader in haar optreden. Ze playbackt het nummer Cheerleader van OMI en ze is gekleed als een rugbyspeler. Superleuk!

LEES OOK:

Beeld: YouTube, Brunopress

[shoppable_snippet id=1830]