Binnenkijken bij de sterren: YouTuber Room tours!

We weten dat de celebs in de mooiste huizen wonen en die YouTubers kunnen er ook wat van! In hun video’s zien we vaak maar een gedeelte van hun kamer, máár er zijn ook YouTubers die meer van hun kamer laten zien in een room tour! Wij hebben de zes coolste  voor je uitgezocht. Be ready!

De kamer van Jiami

In de slaapkamer van de Nederlandse Jiami check je dat haar room super minimalistisch is! Voor haar make-up heeft ze een speciaal plekje en ze heeft een laddertrap als kastje waar ze spulletjes in zet. Supercool!

Het appartement van Ingrid Nilsen

Ingrid is onlangs verhuisd en nu ze een eigen appartement heeft, maakte ze er meteen een appartement tour van.  Het coolste van de hele video is dat ze in New York woont, we like! Hoewel haar appartement simpel is ingericht, ziet alles er wel supermodern uit. In het filmpje showt ze ook nog haar uitzicht en wat is die mooi!

De slaapkamer van Saar

In de room tour van Saar check je haar verschillende camera’s, waar wij heel jaloers op zijn! Ook verklapt ze dat ze met meerdere Ikea-tafeltjes een eigen kastje heeft gemaakt. Supercool!

De kamer van Miranda Sings

De grappige Miranda laat in deze video niet alleen haar kamer zien, ook komen er fans langs en maakt ze hun gezicht net zoals die van haar op! Funny!

De slaapkamer van MeisjeDjamila

In deze video filmt Djamila haar slaapkamer in Amerika. Wat je meteen opvalt, is de stoere donkere vloer. Ook showt ze haar EOS lip balm verzameling, haar toffe kledingkast en vertelt ze wat ze doet om haar video’s te filmen.

Het appartement van Anna Nooshin

Ook Anna laat net als Ingrid haar appartement zien in haar room tour! In deze video check je een supercoole platenspeler, haar moderne interieur en haar schoenencollectie. Wij zijn jaloers op alles!

LEES OOK: Ponkers maakt grappige parodie!

Beeld: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van wie ben jij fan?

Gerelateerde artikelen