zayn malik

Boys in Taylor Swift vids

Taylor Swift kiest alleen de hotste boys uit voor in haar music vids! Wij vinden dat totaal niet erg. Maarreh, waar kennen we de jongens eigenlijk van?

Lucas Till

Back in 2009 bracht Taylor haar catchy song You Belong With Me uit. In de clip was een cute blond guy te zien. Dit is Lucas Till. Rond die tijd speelde hij ook in Hannah Montana: The Movie. Maar nu kennen we hem beter van de X-Men films en de serie MacGyver.

Dominic Sherwood

De beautiful boy met twee verschillende kleuren ogen van de vid Style is Dominic Sherwood. Hij is een up en coming British actor en je kunt hem bewonderen in de Netflix serie Shadowhunters.

Scott Eastwood

In onze Wildest Dreams komt ook Scott Eastwood voor *wink*. De cute boy ken je misschien van de film Suicide Squad en The Fate of the Furious. Volgend jaar kunnen we de hottie bewonderen in Pacific Rim: Uprising. Maar nu draait zijn film Overdrive nog in de bioscoop, dus waar wacht je nog op!

Todrick Hall

Todrick Hall was één van de dansers in Tay’s nieuwste vid Look What You Made Me Do. Todrick is een echte multitasker. Hij is een rapper, danser, zanger, regisseur, choreograaf en YouTuber. Check zijn YouTube kanaal voor de grappigste vid’s!

Zayn Malik

We weten allemaal al lang dat Taylor en Zayn samen het nummer I Don’t Wanna Live Forever hebben gemaakt. Maar wist je ook dat de hottie donderdag met nieuwe muziek komt!

LEES OOK:

Beeld: YouTube, Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke boy vind jij het hotst?

Gerelateerde artikelen