break-up

Break-up songs made for famous exes

Ouch! Als wij gedumpt worden, is alles wat we er aan overhouden een gebroken hart. Als je een celeb bent, houd je er soms een leuke break-up hit aan over…

It wasn’t too late to say sorry!

Justin Biebers megahit Sorry is volgens velen voor zijn voormalige ex-girl Selena Gomez bedoelt. Dat kan ook bijna niet anders! Selena moet deze track wel gehoord hebben, of ze dat nou wel wilde of niet! Of het aan de song ligt, weten we niet, maar Jelena is al weer een tijdje back together.

break-up

The heart wants Justin

Selena had ook zo haar eigen songs met verwijzingen naar anderen. Haar lied The Heart Wants What It Wants gaat over een mislukte romance. In de clip van de song huilt Selena en ook tijdens het performen van deze song werd eerder ze weleens emotioneel. Na een van haar optredens zei ze ‘I thought you were the one’. Super sad!

break-up

Taylors black list

Het is inmiddels wel bekend dat Taylor aardig wat haters heeft. Maar de girl heeft op haar beurt ook een aantal peeps op het oog die op hun plek moeten worden gezet. Met name haar ex-boyfriends staan vaak in de spotlights in haar songs. Één daarvan is Joe Jonas. De relatie van Tay en Joe eindigde in 2008. Ze verbraken de relatie via een telefoongesprek (ouch). Taylor schreef de song Forever and Always over hun failed relationship. Maar Joe is niet de enige aan wie Taylor tijd heeft besteed. Harry Styles mocht het ook ontgelden. Haar nummers Style en Out of the Woods gaan over de 1D-boy. In de song Style beschrijft ze Harry wel erg specifiek. ‘You got that long hair, slicked back, white T-shirt’  Yes, he does! En zo waren er nog meer boys aan de beurt… Het zijn wel leuke songs, though!

break-up

7 things she hates about Nick

Miley Cyrus en Nick Jonas waren hét Disney Channel koppel. Super cute! Helaas gingen ze na twee jaar daten uit elkaar. Miley schreef 7 Things, dat gaat over de zeven dingen die ze haat aan Nick. In een interview werd haar gevraagd of ze bang was dat haar nummer Nick een vervelend gevoel zou geven en haar antwoord was erg duidelijk. ‘Ik wil hem juist een vervelend gevoel geven. Dat is het hele punt van het nummer.’ Ouch, okay.

break-up

Enough break-up songs for now!

Of course zijn er nog meer break-up songs, maar dit is wel even genoeg liefdesverdriet for now!

break-up

Beeld: BrunoPress, Giphy.

Heb jij liefdesverdriet?

Shop je zorgen weg!

[shoppable_snippet id=1b1e]

LEES OOK:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is jouw fave song?

Gerelateerde artikelen