Sommige celebs geven hun baby’s wel heel bijzondere namen. Check hieronder wat funny voorbeelden!

Apple

Coldplay-leadzanger Chris Martin en actrice Gwyneth Paltrow noemden hun baby Apple. We’re not kidding! ‘Het klonk zo sweet en ik vond het echt toepasselijk’, vertelt Gwyneth. ‘Want appels zijn zoet en gezond.’

Blue Ivy

Blue Ivy is een really beautiful name! Maarreh, als je haar naam vertaalt is het toch een beetje weird. In het Nederland is Blue Ivy namelijk ‘blauwe klimop’. Dat terwijl een klimop meestal groen is. Hebben Beyoncé en Jay-Z hier over nagedacht?

Gravity

Met een vader die Lucky Blue heet, is het geen verassing dat zijn dochter een aparte naam heeft. Zijn babygirl heet Gravity, wat ‘zwaartekracht’ betekent. Hoe zouden ze op haar naam zijn gekomen?

Bear

Liam Payne en Cheryl Cole hadden moeite met het kiezen van een naam voor hun babyboy. Uiteindelijk kozen ze voor Bear. Waarom deze naam? ‘Toen hij werd geboren maakte hij grommende geluiden in zijn slaap’, vertelt Liam tijdens Late Late. ‘En sindsdien heet hij Bear!’ Awww!

Denim

Zangeres Toni Braxton haar boy heet Denim. Allemaal door een foutje. ‘Eigenlijk heette hij Denham’, vertelt ze. ‘Maar toen we z’n naam moesten spellen, spelde ik het zoals de jeans.’ Woops! Foutje kan gebeuren, toch?

Saint

Het tweede kindje van Kim Kardashian en Kanye West heet Saint. In het Nederlands is Saint ‘heilige’. Dit is een titel die in het christelijke geloof wordt toegekend aan een overleden persoon die iets bijzonders heeft gedaan. Zouden Kim en Kanye dit weten?

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, Giphy.

Get yourself a hoodie!

[shoppable_snippet id=1cf8]