Iedereen is wel ergens bang voor, zo ook de celebs . Alleen sommige hebben angsten die je misschien niet zo snel verwacht! Check ze hieronder.

Taylor Swift

De meeste mensen zijn bang voor haaien. Taylors grootste angst is een meer exotisch dier dat leeft in de oceaan. De girl is bang voor zee-egels en dan vooral dat ze erop gaat staan, ouch!

Niall Horan

Niall is voor één ding echt onwijs bang, vogels die binnen zitten in dezelfde ruimte als hij. Buiten vindt hij de dieren ook niet leuk, maar dat kan Niall nog aan. Hij zat ooit op het toilet toen er een vogel naar binnen vloog, de boy beschrijft deze ervaring als: ‘the most horrible thing ever.’

Khloè Kardashian

Kloè’s angst is nogal weird, de girl is bang voor navels. What?! Als ze onder de douche staat draagt ze handschoenen en schreeuwt ze elke keer als ze haar navel aanraakt.

Katy Perry

Katy is bang voor de dood. Het is een feit dat iedereen een keer dood gaat, maar je weet nooit wanneer, dat is wat de babe zo eng vindt! We feel you girl.

Channing Tatum

Geloof het of niet, maar de stoere Channing is bang voor porseleinen poppen. Hij heeft altijd het idee dat wanneer hij langs de poppen loopt, hun hoofden heel de tijd zijn kant opdraaien. Creepy!

Ed Sheeran

Ed heeft enorme hoogtevrees.  De Castle On The Hill zanger heeft geprobeerd om over zijn angst heen te komen, door op de hoogste schommel van de wereld te gaan zitten! Helaas heeft dit niet geholpen en is Ed nog steeds heel erg bang voor hoogtes.

LEES OOK:

Beeld: Giphy, Brunopress