fans

Celebs who date their fans

We crushen allemaal wel op een hotte celeb en we zijn stiekem jaloers als een van onze hunks er met een gorge model vandoor gaat. Maar wij fans zijn écht niet kansloos bij sommige stars, hoor… Check hieronder welke celebs daten met hun fans!

Justin clearly loves his Beliebers!

Justin Bieber staat erom bekend een hoop girls gedatet te hebben. In 2013 postte JB een foto op Instagram waaruit bleek dat hij met een ‘Belieber’ in bed lag. Daarna werd hij nog vaker gezien met een fan. Op feestjes en na shows… Hij werd zelfs gespot toen hij met een fan op date was in Miami. Dus dat Bieber fans datet, is obvious!

fans

Joe likes to kiss with a fan

De hotte Jonas brother, Joe, heeft in het verleden zijn fans ook niet aan zich voorbij laten gaan. De boy gaf lang geleden al toe dat hij soms wel een beetje misbruik heeft gemaakt van al zijn fame. ‘Ja, ik heb gedatet met fans. Er was één keer dat ik een fan uitnodigde voor de film en we hebben heel de film lang alleen maar gezoend. Ik zou nu nogvsteeds niet weten waar de film over ging!’ Okay, wij snappen die fan wel!

fans

Kim’s biggest fan is haar hubby

Rapper Kanye West en Kim Kardashian zijn nu getrouwd en ze hebben drie kids, maar daar is een lange lovestory aan vooraf gegaan. Kanye was allang dol op Kim. De Kardashians en de Jenners brengen elk jaar een kerstkaart uit en Kanye heeft zichzelf zelfs een keer op de kerstkaart getekend omdat hij bij de familie wilde horen! Dat gaat ver… ‘Ik wilde al heel lang dat ze mijn girlfriend zou worden. Ik was een huge fan van haar’, zei hij ooit op de radio. Als dit geen #couplegoals zijn, dan weten wij het ook niet meer!

fans

Niall would consider it

Niall Horan heeft nog niet gedatet met fans, maar hij staat er wel voor open. ‘Mocht ik de liefde van mijn leven ontmoeten, dan is alles mogelijk.’ Dat geeft hoop, girls!

fans

Beeld: Giphy, BrunoPress.

Dress to impress your fave celeb!

[shoppable_snippet id=1cdd]

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met welke celeb zou jij wel willen daten?

Gerelateerde artikelen