voornemens kim kardashian nick jonas liam payne

Celebs delen hun goede voornemens

Niet naar de Mac, meer naar de gym en minder op je smartphone… Iedereen heeft ze wel: goede voornemens. Zelfs celebs hebben hun flaws en dus ook goede voornemens!

Kim Kardashian

Kim Kardashian is de social media queen! Hier komt misschien verandering in. ‘Mijn voornemen is om minder op m’n mobiel te kijken en meer in het moment te leven’, schrijft Kim op haar website. We get you! Het is toch veel gezelliger om niet de hele tijd achter je scherm te zitten?

Liam Payne

Jaaa, Liam heeft ook goede voornemens voor het nieuwe jaar! ‘Ik denk dat we allemaal voornemens maken’, vertelt Liam tegen BBC. ‘Maar uiteindelijk sla ik de gym over en eet ik hamburgers…’ Foei! Liam gaat het wel proberen, maar heeft er niet veel vertrouwen in.

 

Kendall Jenner

Heb jij Kendall Jenner haar app? Slecht nieuws: Kendall heeft besloten deze niet meer te updaten. ‘Ik heb de moeilijke beslissing gemaakt om niet verder te gaan met mijn app’, schrijft Kendall. ‘Ik kijk er naar uit om mijn volgende hoofdstuk met jullie te delen!’ We zijn benieuwd!

Nick Jonas

Nick Jonas heeft precies dezelfde voornemens als vorig jaar. ‘Meer vrije tijd, meer van de wereld zien en veel verwachten!’, zegt Nick Jonas tegen UsWeekly. Wat een mooi lijstje zeg! ‘Hierdoor krijg ik meer inspiratie om weer aan het werk te gaan.’

Meghan Markle

Zelfs de vriendin and soon-to-be wife van prince Harry is niet perfect. Op haar oude blog schreef Meghan Markle over haar voornemens. ‘Stoppen met nagelbijten, stoppen met schelden en opnieuw Frans leren!’, schrijft ze. Elk jaar eindigen deze weer op haar lijstje. Hopelijk komen ze dit jaar uit!

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, Giphy.

Beloon jezelf voor je goede voornemens!

[shoppable_snippet id=1c3d]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is jouw voornemen?

Gerelateerde artikelen