Kendall Jenner werd onlangs auntie van haar little niece Stormi! Dat terwijl ze nog maar tweeëntwintig jaar is. Kendall is niet de enige, want er zijn best veel celebs die al jong oom of tante werden!

Ansel Elgort

Afgelopen weekend werd hottie Ansel oom! Zijn sister Sophie beviel van haar babygirl Stella. En of course ging hij meteen op kraambezoek. De kersverse oom maakte ook een paar cute pics met zijn nieuwe nichtje. ‘Nu al een trotse oom’, schrijft hij bij zijn foto. Awww!

ansel elgort

Zendaya

Zendaya is een geboren tante. We’re not kidding! Toen de actrice werd geboren, had ze al een neef en nichtje. Naast deze twee heeft ze ook superveel jonge neefjes en nichtjes. En omdat ze al zo lang tante is, is ze hier supergoed in!

zendaya

Niall Horan

Toen One Direction nog niet op hiatus was, werd Niall Horan oom. Hij was nog maar negentien toen zijn neefje Theo werd geboren. De little boy is nu al vier jaar oud en hij heeft zelfs zijn eigen Twitter account! Check hieronder de pic waar Niall zijn nephew voor het eerst vasthield.

niall horan

Lucy Hale

Pretty Little Liars-ster Lucy Hale is tante van niet één, maar twee nichtjes! In 2014 werd ze voor het eerste tante en in 2017 voor de tweede keer. Ze is echt gek op haar twee little nieces. ‘Mis m’n kleintjes’, schrijft Lucy bij de foto met haar twee nichtjes. Adorable!

lucy hale

Joe Jonas

Kevin Jonas is de oudste van de drie Jonas Brothers. Hij is getrouwd en heeft al twee dochters: Alena en Valentina. Joe Jonas is dus al een oom! En zo te zien geeft hij om ze alsof het zijn eigen kids zijn. Hij vierde zelfs Halloween met de girls.

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, Instagram (@ansel, @zendaya, @niallhoran, @lucyhale, @joejonas).

Little black dress!

[shoppable_snippet id=1e2f]