demi covert ed fendfiwedf

Celebs coveren elkaar!

Er zijn de afgelopen jaren weer veel hits gekomen van onze fave celebs. Sommige van die songs zijn gecoverd door andere artiesten en die klinken super awesome!

Ed Sheeran covert Justin Biebers song Love Yourself.

Deze song heeft Ed geschreven voor Justin een paar jaar geleden. De lyrics waren oorspronkelijk wel een klein beetje anders. Ed Sheeran heeft dit nummer zelf ook een aantal keer gezongen en dat klinkt zo:

Justin Bieber covert Fast Car van Tracy Chapman.

Het nummer Fast Car is vorig jaar met 254 miljoen views op YouTube een enorme hit geweest door de remix van Jonas Blue. Maar het oorspronkelijke nummer komt uit 1988! Tracy Chapman zong het nummer. Sam Smith, maar ook Justin Bieber heeft het nummer gecoverd. Check hier de versie van Justin:

Taylor Swift zingt This Is What You Came For van Rihanna.

Taylor covert weleens een nummer van iemand, maar deze van Rihanna is echt onwijs leuke! Ze zong deze song vorig jaar tijdens een van haar shows in Texas. Het nummer zonder beats en met Taylors stem klinkt niet slecht. Judge yourself:

Demi Lovato zingt Adele’s hit Hello.

Als er een girl is die alle hoogtes kan zingen, dan is het Demi wel. Dat bewijst ze maar weer eens wanneer ze een van de moeilijkste nummers ooit covert. Ze zingt Hello van Adele alsof de song voor haar gemaakt is! Watch here:

Beeld: YouTube, BrunoPress.

Nieuwe outfits nodig?

Shop ze hier!

[shoppable_snippet id=1ac3]

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vind jij de beste cover?

Gerelateerde artikelen