Camila crush

Celebs die crushen op Camila!

Camila Cabello is gorgeous, we know. Er zijn een aantal celebs die toe hebben gegeven dat ze een crush op Camila hebben! Hier al onze faves op een rijtje.

Shawn Mendes

Sinds de hit I Know What You Did Last Summer die door Shawn en Camila gezongen is, gaan er roddels over hun relatie-status. Ze hebben al aangegeven dat ze just friends zijn, maar Shawn heeft in een interview gezegd dat hij wel met Camila zou trouwen! Hij moest kiezen of hij Camila zou zoenen, trouwen of wegsturen en hij koos voor trouwen. Adorable!

Austin Mahone

Ex-boyfriend Austin (voor degene die het nog niet wisten, Austin en Camila waren een stelletje in 2014) werd ook voor het blok gezet tijdens een interview. Toen hem werd gevraagd of hij nog een crush heeft op Camila zei hij: ‘Ja ik vind haar een leuke meid. Betekent dat dat ik haar ook écht leuk leuk vind? Jazeker.’ Damn, Austin. Hopelijk kom je ooit over je gorge ex heen! We zijn benieuwd wie je reboundgirl wordt…

Bella Thorne

Yes girls, Camila valt niet alleen bij de boys in de smaak! Bella gaf in een interview toe dat ze toen ze Camila zag op een party op haar af wilde stappen. ‘Maar ze stond met een man, dus ik wilde hun date niet verstoren.’ Sweet, Bella.

Jacob Whitesides

Jacob was een tijd op tour met Fifth Harmony; hij was de openingsact. Hij gaf ook toe dat hij een crush op Camila heeft, maar hij vroeg de Harmonizers om niet boos op hem te worden. ‘Fifth Harmony fans worden boos als mensen Camila hun celebrity crush noemen, maar Camila is echt die van mij, sorry. Haat me alsjeblieft niet, ik zal geen oogcontact met haar maken!’ Wow, Jacob. Je maakte er in ieder geval nog een grapje van, hopen we…

Beeld: Giphy, BrunoPress.

Is Camila ook jouw girlcrush?

Shop haar looks!

[shoppable_snippet id=1ab4]

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie is jouw girlcrush?

Gerelateerde artikelen