justin bieber ariana grande rihanna

Celebs die hun eigen lyrics vergeten

Ben jij een échte performer onder de douche? En zing jij alle radiosongs superhard mee? Dan zou het goed kunnen zijn dat je deze celebs soms even moet helpen… Ouch.

Justin Bieber

Justin vergat de woorden van zijn hitsong Sorry. Hij vroeg aan de gitarist of hij wist wat de volgende woorden waren, maar die kon hem ook niet helpen. Gelukkig waren een paar lucky girls die hem konden helpen. Too cute to handle!

Ariana Grande

Toen Ariana net begon met haar solocarrière vergat ze de woorden van haar song The Way. Ze begon opnieuw, maar deed het weer verkeerd. Oeps! Een beetje pijnlijk was het wel…

Adele

Adele heeft een amazing voice en beautiful lyrics, maar toch vergat ze de tekst van haar hit Rolling in the Deep. Ze stopte en begon als een échte pro weer opnieuw, inclusief lichtshow en special effects. Queen!

Surprisingly, was dit niet de eerste keer dat ze deze song vergat! Zes jaar terug, gebeurde dit ook al.

Rihanna

Rihanna zag er prachtig uit tijdens Diamons! Maar toch was Riri vergeten hoe haar nummer begon. Gelukkig wisten de fans het wel en pakte ze het snel weer op.

Ed Sheeran

Ed vergat in 2013 de lyrics van zijn song Wake Me Up. Zijn excuus? Hij dacht terug aan het nummer dat hij ervoor had gezongen. Ja, ja goede smoes! Hihi.

LEES OOK:

Beeld: YouTube, Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Had jij deze celebs kunnen helpen met hun lyrics?

Gerelateerde artikelen