Dua Lipa cancelde enkele optredens in Australië omdat ze haar verstandskiezen heeft laten trekken… Ah Sad! Deze stars hebben ook ooit shows moeten cancelen door injuries!

Sam Smith

De Stay With Me zanger cancelde zijn tour vanwege vocale bloedingen. Oei! Hij was super gutted dat hij door de operatie zijn tours niet kon doen. Maar, gelukkig gaat alles weer super met hem!

Lady Gaga

Door een injury aan haar heup kon Lady Gaga niet lopen en moest ze geopereerd worden. De Bad Romance zangeres kwam zelfs in een rolstoel terecht! Performen wordt dat wel echt superlastig, right?

Meghan Trainor

Ook Meghan heeft na bronchitis ook nog eens last gekregen van bloedende stembanden… Hierdoor moest ze zich laten opereren. Luckily is alles goed gegaan en kan ze weer touren.

Jessie J

Vroeger heeft de Flashlight zangeres veel last gehad van hartproblemen. Enneh, de klachten kwamen terug. Jessie J had op haar Instagram geplaatst dat alles goed met haar ging, maar dat ze van de dokter niet mocht optreden.

Drake

Tijdens Drake’s tour verwondde hij zijn enkel en bleef hij gewoon performen. Maarreh, hierdoor werd de injury alleen maar erger. Hij moest een paar datums schrappen, zodat hij kon rusten en weer amazing shows kon geven. Yas!

Ariana Grande

Volgens Ariana kon ze niet performen omdat ze een emergency surgery had bij de tandarts. Maar, andere zeiden dat ze niet op wilde treden door het donutincident. Weird!

Beeld: Brunopress, Giphy 

LEES OOK: