Niet alleen zitten al onze fave celebs op Instagram, maar ze hebben ook een Snapchat account. Hieronder vind je tien sterren die je absoluut moet volgen. Zie je meteen hoe hun New Year’s Eve parties eraan toegaan!

Shay Mitchell

Snapchatnaam: officialshaym
Als je Shay volgt dan krijg je elke dag een update van wat ze aan het doen is. Dat is zeker de moeite waard om te kijken.

Little Mix

Snapchatnaam: Littlemix_offic
Je krijgt niet alleen een kijkje achter de schermen bij hun tour, ze nemen je ook mee op vakantie en naar de club. Wil je de girls ook allemaal apart volgen? Dan zijn hier de namen. Perrie: perriesnap, Leigh-Anne: leigh-annepinn, Jade: justjadeamelia, Jesy: jesynels.

Selena Gomez

Snapchatnaam: selenagomez
Via haar socials houdt Selena al haar fans op de hoogte. Zodra er weer iets nieuws aan komt dan kun je er van uitgaan dat ze het persoonlijk aankondigt op Snapchat.

snapchat

Zendaya

Snapchatnaam: zendaya_96
Via Snapchat laat Zendaya zien dat ze net zoals ons is. Lekker quirky en goofy. De girl houdt je ook op de hoogte van waar ze mee bezig is. Zeker volgen dus.

Ashley Benson

Snapchatnaam: benzo33
Ashley is superpretty, maar op Snapchat is ze vaak te zien onder make-up, wat eigenlijk geen verschil maakt.

Shawn Mendes

Snapchatnaam: shawnmendes1
Zodra er een nieuwe filter op Snap is, probeert Shawn deze uit. Het is zo grappig, want soms heeft hij ook geen idee wat de filter moet voorstellen.

snapchat

Kendall Jenner

Snapchatnaam: kendalljenner
Kendall laat alles van haar leven via Snapchat ziet. Achter de schermen bij een nieuwe fashion show of gewoon gezellig shoppen met Kylie, je vindt alles terug op haar Snap.

Troian Bellisario

Snapchatnaam: gaia17
Op Instagram plaats Troian de mooiste foto’s, maar wil je liever haar funny kant zien dan moet je haar zeker volgen op Snap.

Justin Bieber

Snapchatnaam: rickthesizzler
Uhm, wat moeten we nog meer zeggen dan shirtless selfies constant. En natuurlijk laat Justin zijn mooie zangstem ook horen via Snap.

Ariana Grande

Snapchatnaam: moonlightbae
Net zoals alle bovengenoemde celebs neemt ook Ariana je mee achter de schermen van haar tour en ze neemt ook heel veel video’s van haar zelf op als ze in de auto zit en mee aan het zingen is met de radio.

snapchat

Vergeet niet om Hitkrant ook te volgen op Snapchat!

LEES OOK:

Beeld: Snapchat