jerk jerks

Celebrities die echte jerks zijn

We zijn allemaal wel fan van een celeb. Maar sommige stars staan erom bekend dat ze echt onaardig kunnen zijn. Check hier de biggest jerks!

Ariana scheldt erop los

Ariana Grande is niet altijd even vriendelijk tegen haar fans. Buiten het feit dat ze soms best pissig kan worden tijdens interviews, konden tijdens een concert haar fans het ook ontgelden. Toen ze backstage was na een concert, riep ze een keer dat al haar fans ‘f***cking dood mogen gaan’. Whut?! Dat kan je écht niet zeggen…

jerks

Kim vindt zichzelf te highclass

Kim Kardashian showt ons al jaren wat voor een diva ze is. In 2014 weigerde ze om op de foto te gaan met de toenmalige vriendin van Chris Brown, omdat ze haar ordinair en niet goed genoeg vond. Wow, rude!

jerks

Lindsay is clearly a mean girl!

Lindsay Lohan aka Cady Heron in Mean Girls, hoort blijkbaar perfect in die film. Volgens de mensen die met de girl gewerkt hebben, is ze een ‘onaardig en egoïstisch kreng’. Okay… Duidelijk!

jerks

Justin is a real jerk

Dat Justin Bieber een jerk kan zijn, is geen nieuws. De zanger is soms rude tegen andere celebs en hij negeert vaak zijn fans. Één keer noemde hij een fan zelfs een walvis toen ze in haar bikini op hem af kan. Dat is toch rude AF?! It’s definitely too late to say sorry now!

jerks

Adam is écht rude

Adam Levine, zanger van Maroon 5, schijnt ook écht onaardig te kunnen zijn. Volgens een bron vroeg een fan een handtekening aan Adam, waarop hij gereageerd zou hebben met: ‘Ik geef geen handtekeningen aan lelijke chicks.’ OMG… Laten we maar hopen dat dit niet waar is… Anders is Adam een big jerk!

jerks

Beeld: BrunoPress, Giphy.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie vind jij de grootste jerk?

Gerelateerde artikelen