celebs

Celebs die niet op de foto gaan met fans

We doen een moord voor een selfie met onze fave celeb, maar helaas voor ons zit niet iedereen daar op te wachten. Een aantal van de biggest stars houden er helemaal niet van om foto’s te maken met hun fans… Too bad!

Miley Cyrus

Miley maakt soms nog wel foto’s met fans, maar liever eigenlijk niet. Ze legt uit waarom. ‘Ik voel me echt so awkward als ik een fan een foto met me wil. Nooit weet ik mezelf een houding te geven en ik weet gewoon niet hoe ik moet lachen. Daarom steek ik mijn tong maar uit.’ Nou, girl. Je bent gorgeous, dus maak je maar niet druk om je smile!

celebs

Justin Bieber

Whuuuuut? That sucks, Justin! Nadat een fan Biebs een ‘prick’ noemde omdat hij niet op de foto wou, besloot hij uit te leggen waarom hij niet wil. ‘Jaren geleden had niet iedereen een telefoon dus toen vielen de selfies nog wel mee. Nu heeft iedereen een telefoon en wil iedereen een foto maken. En ik houd van mijn fans, maar come on, ik wil ook mijn leven kunnen lijden en niet verplicht zijn om te doen wat anderen willen dat ik doe. Als je in mijn schoenen zou staan zou je echt wel begrijpen wat ik bedoel.’ Hmm, we get it, Justin. Maar wel erg jammer!

celebs

Jennifer Lawrence

De Hunger Games star houdt van haar fans, maar ze is gewoon niet altijd ready voor de camera. ‘Als ik net in een vliegtuig heb gezeten zonder make-up, wil ik niet op de foto. Soms heb ik een goed humeur en soms niet. Ik heb geleerd om ‘nee’ te zeggen als iemand een picture wil. Dat vinden de fans misschien niet leuk, maar ik moet ook aan mezelf denken.’ Good reason, Jen!

celebs

Emma Watson

De Harry Potter en Beauty and the Beast actrice heeft ook haar redenen om niet op de foto te gaan. ‘Als iemand een pic van me maakt en die online zet, weet iedereen waar ik ben, met wie ik ben en wat ik aan heb. Ik wil en kan die persoonlijke gegevens niet zomaar weggeven.’ Logisch, Emma! Ze heeft liever een gesprek met haar fans en ze wil al je vragen beantwoorden. Toch zijn er mensen waar ze echt geen ‘nee’ tegen zegt. ‘Als kinderen op de foto willen, zeg ik altijd ‘ja’.’

celebs

Beeld: BrunoPress, Giphy.

Outfit nodig?

[shoppable_snippet id=1c4c]

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snap jij de celebs?

Gerelateerde artikelen