De kleding en make-up van celebs is altijd on point. Maar er zijn ook een aantal stars die hun eigen make-up verzorgen. Superknap!

Bella Thorne

Bella doet altijd haar eigen make-up. Ze post vaak filmpjes op haar Instagram en Snapchat waarin ze laat zien hoe ze zichzelf opmaakt. Ze vertelde in een interview dat ze altijd haar eigen looks heeft verzorgd wanneer ze gespot wordt. Nice work, Bella!

Today is a selfie day ✔️

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Rihanna

RiRi verkoopt niet alleen awesome make-up, ze maakt zichzelf ook superpretty op! Hard work clearly pays off! Ze doet het niet altijd zelf, maar tijdens een tour sowieso wel! Rihanna houdt er niet van als er veel mensen om haar heen zijn als ze haast heeft. Logisch!

Zendaya

De actrice verzorgt af en toe haar eigen looks. Wij willen wel weten hoe ze aan die fleeky eyebrows komt. En misschien kan ze dan meteen vertellen wat voor gorgeous foundation ze gebruikt. So pretty!

Vintage.

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Ashley Tisdale

De High School Musical actrice staat jaren later nog steeds volop in de spotlights. De girl heeft haar eigen make-up lijn, Illuminate, uitgebracht en it looks amazing on her. Ze draagt haar eigen lijn niet altijd, maar ze ziet er wel altijd pretty uit.

Becky G

Zangeres Becky G houdt ervan om zichzelf op te maken voordat ze het podium opgaat. Ze vindt het kalmerend! ‘Het is eigenlijk een soort schilderen, lekker relaxing.’ Becky ken je sowieso wel van deze track:

Beyoncé

Yes, Queen B maakt zich soms ook zelf op. Ze begon op haar zesde al met het uitproberen van de make-up van haar moeder. That’s not a surprise! Soms doet ze haar eigen make-up voor events en soms knipt en verft ze zelfs haar eigen haar. Is there anything she can’t do?

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Jessie J

Jessie J verzorgt ook vaak haar eigen looks. Pasgeleden had beautyvlogster NikkieTutorials de eer om met Jessie J een video te maken waarin ze zichzelf opmaakten. Check ‘m hier:

Beeld: Instagram, YouTube.

Shop je eigen make-up!

[shoppable_snippet id=1acc]

LEES OOK: