fame

Celebs who don’t like fame

Bij het zijn van een succesvolle acteur of zanger komt ook veel fame kijken. Maar niet alle stars willen famous zijn. Check hieronder een aantal celebs die er een hekel aan hebben:

Jennifer is niet geschikt

The Hunger Games star Jennifer Lawrence voelt zich niet de juiste persoon om famous te zijn. In een interview vertelde ze waarom. ‘Ik voel me er gewoon niet prettig bij om zo bekend te zijn, zo simpel is het. Ik ben een normale girl en ik heb niet het gevoel dat mijn carrière al lang genoeg bezig is om dit allemaal normaal te vinden. Hier ga ik nooit aan wennen.’ Damn, Jen! Je zal wel moeten…

fame

Katy wil geen fireworks

Katy Perry zingt wel dat ze firework is, maar ze wil niet altijd opvallen. ‘Ik ben er klaar mee om beroemd te zijn, maar aan de andere kant ben ik écht niet klaar met het schrijven van nieuwe songs. Fame is gewoon een vervelende bijzaak. Maarreh, ik ben al een tijd geleden gestopt met het kijken naar wat anderen van me vinden. Ik doe nu my own thing!’ Zo hoort het ook, girl!

fame

Bruno wil gewoon schrijven

De grote Grammy winner Bruno Mars geniet ook niet altijd van de leventje als superstar. ‘Ik wilde nooit beroemd worden. Bij fame komt een hoop kijken. In het begin dacht ik echt bij mezelf van: kan ik niet gewoon een nummer schrijven en zingen?’ Haha! Helaas werkt het niet zo, Bruno!

fame

Vanessa’s life was a musical

Vanessa Hudgens’ tienerjaren waren letterlijk een musical. Ze vond dat niet altijd leuk. ‘Ik houd niet van fame. Het klinkt leuker dan dat het is, hoor! Sommige mensen lijkt het idee van beroemd zijn superleuk, maar dat vind ik het niet.’ Heftig! Is it that bad?

fame

Beeld: BrunoPress, Giphy.

[shoppable_snippet id=1d75]

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zou jij famous willen zijn?

Gerelateerde artikelen