We weten al dat Taylor Swift een hekel aan Katy Perry en Kim Kardashian heeft en andersom ook. Maar er zijn meer celebs die elkaar flink disliken.

Justin Bieber en Orlando Bloom

Bieber en de Pirates of the Carribean star Orlando Bloom hebben een hekel aan elkaar. De hate is begonnen toen Justin gespot werd met de ex-girlfriend van Orlando, Miranda Kerr. Een tijd later werd Orlando weer gespot met Justins vriendin Selena Gomez. Awkward. JB is inmiddels verloofd met Hailey Baldwin, dus de troubles zullen nu wel meevallen!

hate

Mariah Carey en Nicki Minaj

De All I Want For Christmas Is You zangeres zat samen met rapper Nicki Minaj in de jury van American Idol. In een interview met Mariah werd haar gevraagd hoe het werken met Nicki was. ‘Het was net alsof ik elke dag met de duivel aan het werk was.’, zei Mariah. Uiteraard waardeerde Nicki dit totaal niet ze reageerde flink pissig op de opmerking van Mariah. Oops.

hate

Kim Kardashian en Paris Hilton

De twee used to be friends. Ze hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn allebei famous door een sextape. Ehmmm, friendshipgoals? Helaas pakte het allemaal niet zo goed uit tussen de stars. Paris kon het niet waarderen dat Kim veel meer aandacht kreeg dan haar en daardoor is hun vriendschap beëindigd. Vervolgens begonnen ze via hun socials elkaar te beledigen. Die vriendschap zal niet snel meer goedkomen…

hate

Chris Brown en Drake

Chris heeft er een hoop enemies bij gekregen nadat naar buiten kwam dat hij zijn ex Rihanna geslagen had. Drake nam het voor RiRi op na die mishandeling en doordat Drake en Rihanna een setje werden, kon Chris Drake ook niet echt meer waarderen. Kortom: they dislike each other!

hate

Beeld: BrunoPress, Giphy.

Zin om te shoppen?

[shoppable_snippet id=1cdd]

LEES OOK: