hopeless romantic

Zac & Justin zijn crazy for love!

Raak jij veel te gehecht aan de relationships van je fave movie characters of heb jij al een pinterest board klaar voor je toekomstige wedding? Dan ben jij een echte hopeless romantic! Maarreh dat maakt helemaal niet uit. Deze celebs zijn het ook!

Zac lijkt op zijn movie character

Deze hottie vindt dat hij precies lijkt op zijn character uit The Lorax. Zac Efron noemt hem avontuurlijk, eigenwijs, annoying, best funny en een hopeless romantic. Wij hebben er geen problemen mee! Wij zouden heel graag everyday samen met deze HSM boy picnicken op een golfbaan of dansen in de regen op een dakterras!

Cara Delevingne schrijft songs?!

De Paper Towns actrice is ook echt gek op de liefde. Ze schrijft liedjes voor haar loved ones en draagt ook gedichten voor! Maarreh ze geeft wel als advies te wachten tot iemand something romantic doet voor jou. Voor haar heeft niemand ooit iets superliefs gedaan… Why not? she deserves it!

Bieber en de Titanic

Justin Bieber is echt übercutie volgens zijn girlfriend Selena. Voor een date heeft hij een keer L.A.’s Staples Center afgehuurd om samen met haar Titanic te kunnen kijken. Enneh weet je waarom? Omdat de Wolves zangeres in de auto had gezegd dat ze de film nog een keertje wilde zien. Ahhh… hoe cute is dit!

Justin Timberlake is altijd verliefd

Another Hopeless Justin. Volgens Justin’s NSYNC bandmate, Lace Bass, was hij op zijn veertiende al helemaal klaar to marry. De Filthy zanger is altijd een sucker for love geweest die 24/7 verliefd is. Nu maar hopen dat ie alleen nog maar in love blijft met zijn sweetheart Jessica Biel!

3 mins left. 1 point game. #SBLII

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Kayne en zijn crazy cadeaus

Last but not least…Kayne West! Hij staat bekend omdat hij zijn wife Kim vaak verrast met crazy dure cadeaus. Hij laat altijd zien hoeveel hij van gorgeous Kim houdt en she loves it. ‘Hij doet de meest amazing, romantic, over-the-top, crazy en wild things die je never zou durven denken.’ We’re oh so jealous…

My new pet panther! #Cartier #TheDonStrikesYetAgain

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Beeld: Brunopress, Instagram (@justintimberlake, @kimkardashian)

Ben jij ook op zoek naar een LBD zoals Cara?

Shop dan hier!

[shoppable_snippet id=1e2f]

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij een sucker for love?

Gerelateerde artikelen