We hebben allemaal weleens onze gênante momenten in de liefde. Afgewezen worden en stomme dates are part of the deal. Ook onze fave celebs hebben dramatische dates beleefd.

Justin morste spaghetti…

Justin Bieber heeft zijn crush Selena Gomez aan de haak geslagen, maar hij was niet altijd zo succesvol met girls. ‘Ik ging op een eerste date met een chick en ik nam haar mee naar een Italiaans restaurant. Daar morste ik een flinke lading spaghetti op haar. Dat was verschrikkelijk gênant en ze daarna wilde ze me nooit meer zien.’ Ouch!

dates date

Lucy betrapte de boy!

PLL-actrice Lucy Hale had ook een ongemakkelijke date. ‘Ik was op date met een boy en ik zag wat hij deed op zijn telefoon. Hij had het ongetwijfeld niet door, aangezien hij aan liefdesberichtjes naar een andere meid stuurde.’ Damn, awkward!

date dates

Jessie J moet niet meer bowlen

Zangeres Jessie J zette zichzelf flink voor schut tijdens een dubbeldate. ‘We gingen bowlen en ik was echt excited AF. Ik was zo enthousiast dat ik de bowlingbal de verkeerde richting opgooide. Naar achteren dus. De anderen vonden me echt weird.’ Haha! It happens…

date dates

Emma’s boy haat dikke mensen

Onze fave Harry Potter actrice, Emma Watson, had een date met een van de grootste douchebags ever. ‘Tijdens de date vertelde hij me dat hij geen vrienden kon zijn met dikke of lelijke mensen. Ik kwam er dus vrij snel achter dat hij een huge idiot was!’ Wow… Wat een guy, zeg.

dates date

Ariana kreeg een bloedneus

Ariana Grande nam het nummer Bleeding Love iets te serieus. Ze kreeg een flinke bloedneus tijdens een date! ‘We zoenden en mijn neus begon als een gek te bloeden. De boy en ik liepen naar de auto om een doekje te pakken en ik kwam exact op dat moment mijn vrienden tegen, die meteen dachten dat ik doodging. Gelukkig kwam het allemaal goed.’ LOL!

date dates

Beeld: Giphy, BrunoPress.

LEES OOK: