Het is dé dag van de liefde vandaag. Misschien geef je jouw crush vandaag wel een kiss en dat is best bijzonder! Onze fave celebs hebben ook ooit hun first kiss gehad en dat ging niet altijd even goed. Lees hun verhalen en je voelt je direct een stuk beter!

Gigi Hadid

Gigi’s eerste kus was bij een vriend thuis en het was super awkward. ‘Ik was met een vriendin en mijn vriendje bij een andere vriend thuis. Mijn vriendin en haar boy gingen weg uit de kamer en toen hadden we onze first kiss. Ik was veertien of vijftien en we hadden allebei een beugel. Het was mede dankzij die beugels erg ongemakkelijk. We wilden denk ik meer van die eerste kiss af dan dat we elkaar echt wilden zoenen. Het was echt helemaal niks.’ Haha, funny story, Gigi!

kus

Nick Jonas

‘Mijn first kiss was met Miley Cyrus! Het was voor een pizzeria, very romantic… Ik had net een pizza met ui gegeten dus ik weet zeker dat ik ontzettend uit mijn mond stonk. Ik weet niet of Miley het zich nog kan herinneren, maar ik denk dat ze die awkward situatie echt niet vergeten is.’ Haha! We vragen ons af wat Miley zich hier van kan herinneren, Nick!

kus

Rihanna

Riri vond haar eerste kus verschrikkelijk. ‘Ik weet niet alles heel goed meer, maar wel dat ik op de middelbare school zat toen het gebeurde. Die jongen probeerde zo ongeveer heel zijn tong in mijn mond te stoppen! Ik vond het verschrikkelijk en ik heb na die kus een hele lange tijd gewacht voordat ik weer iemand kuste.’ Iew! Nasty. Gelukkig ben je er weer overheen gekomen, girl.

kus

Robert Pattinson

Robert had een iets betere ervaring. ‘Ik was elf of twaalf en ik childe bovenop een gebouw vlakbij mijn huis in Londen. De girl was mijn vriendinnetje, denk ik. We liepen altijd samen naar huis na school. We kusten en het was best romantisch. Daarna hebben we nog een tijdje gedatet, totdat ze me op een dag vertelde dat ze met iemand anders aan het daten was. That sucked!’ Haha, funny story. Wel lullig dat je gedumpt werd, Robert!

kus

Kendall Jenner

‘Ik was met een vriendinnetje en we nodigden Chad Wilcox, een boy waar ik een giant crush op had, uit. Kylie (Jenner) was ook thuis en ze bleef ons heel de tijd stalken, so annoying.’ Kylie achtervolgde de girls en Chad overal. Zelfs toen ze de deur van binnenuit op slot deden wist Kylie een manier te vinden om binnen te komen. ‘Toen Kylie eindelijk weg was en we Truth or Dare gingen spelen, kwam de kus. Ik wilde niet zoenen voor de ogen van mijn friend dus stonden we in de douche achter het douchegordijn. En zo is mijn romantische eerste kus tot stand gekomen.’ Wow, heftig verhaal. Wel super cute!

kus

Beeld: BrunoPress, Giphy.

Dress to impress your own crush!

LEES OOK: