13 reasons why

Celebs with matching tattoos

Zoveel sterren hebben tattoos maar wist je dat sommige celebs dezelfde hebben? Check hier wie hetzelfde plaatje op hun lichaam hebben staan.

nick jonas joe jonas

Nick & Joe Jonas

Twee van de drie Jonas Brothers hebben een matching tattoo laten zetten. Ze hebben allebei een pijltje laten zetten en als ze dan naast elkaar staan, wijst hij naar de ander. Bro’s before ho’s!

13 reasons why

Selena Gomez, Tommy Dorfman, Alisha Boe en Brandon Flynn

Sel en een paar acteurs van de 13 Reasons Why cast hebben dezelfde tatoeage genomen. Tommy, Alisha en Brandon (in de serie Ryan, Jessica en Justin) vonden het idee dat Selena had zo inspirerend dat ze dezelfde tattoo hebben genomen. Het is een punt komma die staat voor het einde van een gedachte en het begin van een nieuwe.

lili reinhart

Lili Reinhart & Mädchen Amick

Lili en Mädchen zijn beter bekend als Betty en Alice Cooper van de serie Riverdale en ze hebben dezelfde tattoo (een pijltje) op precies dezelfde plek.

sophie turner maisie williams

Sophie Turner & Maisie Williams

Deze girls zijn in de serie Game of Thrones zusjes, maar in real life zijn ze best friends. En dat blijkt wel uit hun tattoo, namelijk de datum waarop ze te horen kregen dat ze gecast voor de serie!

beyonce jay-z

Beyoncé & Jay-Z

Queen Bey en husband Jay-Z hebben een matching tattoo op hun ringvinger. De tattoo is ‘IV’, wat het Romeinse cijfer 4 is. Toen ze de tattoo lieten zetten waren ze vier jaar getrouwd op 4 april. Ook is Beyoncé 4 september jarig en Jay-Z 4 december. En dan heet hun dochtertje ook nog eens Blue Ivy, wat de Engelse uispraak is van IV! Wow, dat er zoveel betekenis achter één kleine tattoo kan zitten.

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zou jij een tattoo nemen met je bestie, boyfriend of sibling?

Gerelateerde artikelen