aandoening selena gomez nick jonas millie bobby brown

Celebs met aandoeningen

Soms lijkt het alsof celebs het perfecte leven hebben, right? You’re wrong! Er zijn namelijk genoeg celebs die leven met aan aandoening. Ze laten zich er niet door tegenhouden. Wow!

Selena Gomez

Vorig jaar mei werd Selena Gomez opgenomen in het ziekenhuis na een concert van The Weeknd. Afgelopen zomer liet de girl ook weinig van zich horen. Selena kampt namelijk met de auto-immuunziekte lupus. Ze onderging hiervoor een niertransplantatie. De orgaandonor was iemand close to her: haar BFF!

Gaten Matarazzo

In season one van Stranger Things maakten we kennis met Dustin AKA Gaten Matarazzo. De boy heeft geen tanden, dit komt door de ziekte cleidocranial dysplasia. Deze zeldzame ziekte beïnvloedt de ontwikkeling van botten en tanden. Maareh, er is ook een ‘cool part’! Hij kan namelijk coole dingen doen met z’n schouders.

https://youtu.be/uiO51aKffRA

Demi Lovato

Demi Lovato heeft het niet easy. In 2011 ging ze in rehab, nadat ze jaren leed aan boulimia. Er werd toen vastgesteld dat ze een bipolaire stoornis had. Dit houdt in dat ze sterke stemmingwisselingen heeft. De zangeres is hier heel open over en wil anderen graag helpen!

Nick Jonas

In 2005 werd type 1 diabetes bij Nick Jonas vastgesteld. Hij was toen nog maar dertien jaar oud. Elke dag moet hij zijn bloedsuikerspiegel meten en insuline spuiten.

Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown is een geweldige actrice! Ze vindt het ook superleuk om te zingen. Maarreh, wist je dat ze doof is aan één oor? Ze werd geboren met een gedeeltelijk gehoorverlies.

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, Instagram (@selenagomez), YouTube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wist jij dit?

Gerelateerde artikelen