Nick Jonas aandoening

5x celebs met een aandoening

Het is niet altijd rozengeur en maneschijn in de wereld van celebs. Het lijkt picture perfect, maar we vergeten soms dat celebs ook maar mensen zijn van vlees en bloed en die van het een en ander last hebben, zoals deze vijf. 

1. Selena Gomez

In mei 2017 werd Selena Gomez opgenomen in het ziekenhuis na een concert van The Weeknd. De zomer erna liet de girl weinig van zich horen. Inmiddels is ze weer back on track, maar haar afwezigheid kwam door de auto-immuunziekte lupus. Ze onderging hiervoor een niertransplantatie. De orgaandonor was iemand close to her: haar BFF!

2. Demi Lovato

Demi Lovato heeft het niet easy. In 2011 ging ze in rehab, nadat ze jaren leed aan boulimia. Er werd toen vastgesteld dat ze een bipolaire stoornis had. Dit houdt in dat ze sterke stemmingwisselingen heeft. De zangeres is hier heel open over en wil anderen graag helpen.

3. Nick Jonas

In 2005 werd type 1 diabetes bij Nick Jonas vastgesteld. Hij was toen nog maar dertien jaar oud. Elke dag moet hij zijn bloedsuikerspiegel meten en insuline spuiten.

4. Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown is een geweldige actrice en ook zingen doet ze graag. Wat veel mensen niet weten is dat Millie doof is aan één oor. Ze werd geboren met een gedeeltelijk gehoorverlies.

5. Kim Kardashian

Kim Kardashian is altijd open geweest over haar huidziekte psoriasis. In 2010 werd de ziekte bij haar vastgesteld. In Keeping Up With The Kardashians konden we allemaal zien hoe Kim K met de huidziekte omging en op zoek was naar middeltjes en make-up om het zo min mogelijk te showen.

Kim Kardashian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wist jij dit?

Gerelateerde artikelen