Celebs lopen er altijd flawless bij in de allercoolste fashion. Sommige zijn er so obsessed mee dat ze hun eigen kledinglijn beginnen. Jij kan je dus net zo awesome kleden! Check hier een overzicht van sterren en hun eigen kledinglijn.

Gigi Hadid x Tommy Hilfiger

Voordat Gigi een kledinglijn ontwierp voor Tommy Hilfiger, liep ze al mee in modeshows van het merk. Het is daarom supercool dat het model haar eigen kleding voor ze mocht ontwerpen! Voor Gigi was het een dream come true. Ze was haar hele leven al fan van Tommy Hilfiger. Sweet!

Look 6 #tommyxgigi @tommyhilfiger FALL '17 #TOMMYNOW

A post shared by #TOMMYxGiGi (@tommyxgigi) on

Justin Bieber x H&M

The Biebs heeft maar liefst twee keer een eigen collectie gehad bij H&M. Zijn Purpose Tour-kleding deed het zo goed dat hij het nog eens mocht doen. Voor zijn Stadium-collectie bleven fans zelfs overnachten voor de deuren om als eerste een item te kopen. Wow…

Rihanna x Puma

RiRi is probably één van de meest fashionable singers! No suprise dat deze diva een samenwerking heeft met Puma. In 2016 bracht ze haar eerste collectie uit tijdens de Paris Fashion Week. De clothes hebben een echte sporty look!

https://www.instagram.com/p/BZl9utUHMF_/

The Weeknd x H&M

In 2017 bracht The Weeknd een Spring/Summer-collectie uit voor H&M. Sorry ladies, maar het gaat alleen om mannenkleding! Onlangs liet de zanger weten dat hij zijn samenwerking stopzet, na een racistische foto. Woops…

Demi Lovato x Fabletics

Demi loves to work out! De girl plaatst regelmatig een pic op Instagram waar ze aan het sporten is. Ze heeft ook haar eigen kledinglijn bij Fabletics. Of course gaat het om sportkleding. Fashionable naar de gym dus!

https://www.instagram.com/p/BbiZxZRly7P/

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, Twitter (@justinbieber, @theweeknd), Instagram(@tommyxgigi, @fentyxpuma, @ddlovato).

Haal Bieber-merch voor je boy (of jezelf!)